pogledajte

PRELEPA GLUMICA UHVAĆENA U PRIJATNOM DRUŠTVU: Anđelina Džoli u (ne)običnoj ogrtač-haljini! (FOTO)

Anđelina Džoli uputila se na večeru s koleginicom i prijateljicom Elen Pompeo, zvezdom serije "Uvod u anatomiju". Glumice su sa sobom povele i svoje ćerke - Anđelina 12-godišnju Vivijen , a Elen 12-godišnju Stelu Lunu.

Moda
19:11h Autor:
PRELEPA GLUMICA UHVAĆENA U PRIJATNOM DRUŠTVU: Anđelina Džoli u (ne)običnoj ogrtač-haljini! (FOTO)
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Malo i veselo žensko društvo večeralo je u italijanskom restoranu "E. Baldi" u Beverli Hilsu, poznatom okupljalištu slavnih.

I dok je Elen za taj izlazak odabrala odevnu kombinaciju koja se u potpunosti sastojala od crnih komada, Anđelina je bila potpuni kontrast u laganoj beloj haljini koju je iskombinovala sa klasičnim lakovanim salonkama u "nude" nijansi.

KRALJICA TRANSFORMACIJE U NIKAD ELEGANTNIJEM IZDANJU: Odevna kombinacija Lejdi Gage obara s nogu! (FOTO)

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Anđelinina haljina na prvi je pogled malo zbunjujuća jer je izgledala kao kućni ogrtač. U pitanju je model koji nazivamo ogrtač-haljinom zbog očigledne sličnosti s tradicionalnim kućnim odevnim komadom. To je zapravo haljina na preklop sa kaišom koji je steže u struku, a Anđelinina je dodatno podsećala na ogrtač zbog bele boje.

MODNA KOMBINACIJA BEZ GREŠKE: Džesika Alba demonstrira kako izgleda dobar poslovni stajling! (FOTO)

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Možda krojem nije najelegantnija, ali zato je itekako među najudobnijim modelima haljina koje možete imati u svom ormaru.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs