SAVET STRUČNJAKA ZA MODU

6 zlatnih pravila dobrog stila Karoline Herere: Ove modne zapovesti svaka žena mora što pre da usvoji!

Kada je o modi reč, od ove žene treba učiti

Moda
Autor:
6 zlatnih pravila dobrog stila Karoline Herere: Ove modne zapovesti svaka žena mora što pre da usvoji!
Foto: Profimedia

Skoro 40 godina, Karolina Herera, je u samom vrhu modne scene, piše Elle.rs

Njen stil je inspiracija ženama širom sveta, a svaka njena kreacija je jednostavno savršena. Kao neko ko je gotovo ceo život posvetio modi i modnoj industriji, ona je neko čiji saveti imaju težinu.

Kada su pravila dobrog stila u pitanju, od nje treba učiti. Ovih modnih zapovesti se strogo drži već decenijama. Ukoliko želite da u svakoj prilici izgledajte savršeno, pažljivo pročitajte i zapamtite ove savete:

1. Naglašena ramena

"Uvek sam smatrala da kad naglasiš ramena, struk jednostavno mora da izgleda tanje", rekla je svojevremeno Karolina, pa ne čudi što su među njenim kreacijama dominiraju one sa naglašenim ramenima.

Modne zapovesti žene sa besprekornim stilom: Ana Vintur se strogo drži ovih pravila! (FOTO)

Karolina Herera
foto: Profimedia

2. Bela košulja

"Bela košulja je sa mnom još od školskih dana. Sećam se da sam nosila belu košulju s Petar Pan kragnom još uz školsku uniformu. Belu košulju sam nosila i dok sam jahala, a i tenis sam igrala u njoj. To je bio moj zaštitni znak, nešto u čemu se osećam sigurno."

"U beloj košulji možeš izgledati i ležerno i elegantno, kako god poželiš. No moraju da budu od čvrstog materijala. Bela košulja je zaista nešto posebno, zar ne? U njima žene izgledaju tako sveže…", rekla je za Vog slavna dizajnerka.

Bela košulja je definitivno komad koji svaka žena mora da ima u garderoberu. Kada imate ovaj komad, imate bezbroj mogućnosti za kreiranje najrazličitijih stajlinga.

3. Jarke boje su obavezne

"Boje i moda su nerazdvojni. Stoga bi svako trebalo da eksperimentiše s bojama. Meni su boje jako važne, iako ih možda i ne nosim tako često, ali čine me srećnom. Ljudi se osećaju moćno kad nose nešto u izražajnim bojama.

Volim da ih kombinujem. Kad odeš u vrt vidiš cveće u svim bojama i ono izgleda prekrasno tako šareno. Zašto onda boje ne bismo tako kombinovali i u modi? "

Nema žene kojoj ne stoji dobro: Garderoba u ovoj boji će bit apsolutni hit 2021. godine! (FOTO)

Karolina Herera
foto: Profimedia

4. U suknje se isplati investirati

"Suknje volim, jer ih možeš kombinovati sa svime i nositi u dnevnim, ali i svečanim prilikama", kaže ona.

5. Zanimljivi aksesoari

"Aksesoari su jako važni, ali moraju da budu stvarno posebni. Oni daju lični pečat svakom našem stajlingu. Ako mene pitate, birajte one koji su što upečatljiviji i originalniji".

6. Raznovrsni dezeni

"Oduvek sam volela prugice. Moda je oku prijatna, a kada vidiš haljinu sa zanimljivim grafičkim printom, lako je zapamtiš. Mnogo lakše nego jednobojnu", kaže dizajnerka u čijim se kolekcijama uvek nalaze komadi s efektnim grafičkim printom.

Obucite se ovako i momentalno ćete izgledati 5 kg mršavije: Stilske cake koje svaka žena mora da zna! (FOTO)

Karolina Herera
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs