Zabrinjavajuće

Gladovanje uslov za posao? Šokantno mršave devojke na pisti izazvale negativne reakcije! (VIDEO)

Kada sam videla te noge, zamalo nisam umrla. Pozvala sam modnog agenta i rekla mu - ko je ta devojka koja šeta pistom kad ona očigledno nije zdrava, rekla je jedna od urednica poznatog stranog magazina
Moda
17:28h
Foto: Facebook / Cassi Van Den Dungen

Jedna od urednica magazina Meri Kler blago rečeno bila je zaprepašćena mršavošću manekenki koje su prošetale pistom na reviji australijskog modnog dizajnera Aleksa Perija (Alex Pery).

 

Tim povodom, urednica Džeki Frank (Jackie Frank) odlučila je da pozove modnog agenta manekenki.

 

"Kada sam videla te noge, zamalo nisam umrla. Pozvala sam modnog agenta i rekla joj - ko je ta devojka koja šeta pistom kad ona očigledno nije zdrava", objasnila je Džeki za časopis Njuz Limitid (News Limited).

 

U pitanju je 21-godišnja devojka Kesi Van Den Dangen (Cassi Van Den Dungen), jedna od učesnica prošlogodišnjeg šoua The Australias Next Top Model, majka dvogodišnjeg sina, koja se nedavno vratila sa revije u Parizu, gde se od modela zahteva da budu mršaviji nego što je uobičajeno.

 

Gladovanje je uslov za posao?

 

Urednica Džeki Frank objašnjava da je prisustvovala brojnim revijama tokom kojih se u publici čulo tiho "mrmljanje" u znak negodovanja na račun nezdrave kilaže manekenki. Međutim, dodala je da se niko nikada nije obratio modnim kreatorima ili agentima.

 

"Sedela sam na ručku sa svojim timom nakon revije i rekla sam im da nešto moram da uradim. Pronašla sam ko je Kesin agent i pozvala sam je. Objasnila sam joj da sam zabrinuta za Kesino zdravlje, na šta mi je ona odgovorila kako Kesi ima malo dete i kako stalno unaokolo trčkara za njim... ma, hajte, molim vas", ispričala je Džeki."Agent ove manekenke dodala je i da je sa njom provela 10 dana i da ona dobro jede, da se super i baš zdravo hrani. Ja nemam razloga da joj ne verujem, ali jednostavno mislim da ta devojka ne bi trebalo da bude u šouu".

 

http://www.youtube.com/watch?v=502K3VRlZ4Q

 

"Niko ne želi to da gleda, žene ne žele to da vide. Ima veliki broj lepih devojaka ovde u Australiji sa zdravim izgledom. Ne želim takve slike na naslovnoj strani Meri Klera".

 

Pogledajte reviju poznatog australijskog dizajnera na kojoj se pojavila ova mlada devojka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...