Ponešto za svakoga

Upoznajte svoje omiljene modne saveznike za ovu zimu

Zimi prednost dajemo toploti i udobnosti, ali i večitim trendovima

Moda
Autor:
Upoznajte svoje omiljene modne saveznike za ovu zimu
Foto: Deichmann

Zima, mnogi joj se raduju zbog uživanja u različitim snežnim aktivnostima, dok drugi samo žele da se ušuškaju kod kuće i dive se zimskoj idili sa prozora. Iako nam trendovi uvek donose mnoštvo opcija, zima je period godine kada prioritet preuzimaju toplota i udobnost outfita. Ipak, to ne znači da da ne možemo biti stylish i tokom hladnih dana, nasuprot tome uz adekvatan izbor odeće, obuće i modnih dodataka i u svom „natrontanom“ izdanju izgledaćete kao da ste upravo sišli sa modne piste za zimsku sezonu.

Složićete se, siguran recept za uživanje u zimskim čarolijama glasi: topla jakna, kapa, rukavice, i naravno dobar par čizmica. Gde god da pođete, vodite se time, ali ne propustite priliku da i tokom hladnog vremena pokažete svoj stil i ostanete trendi. Kada je reč o zimskim outfitima, jedan modni komad posebno se izdvaja i ima sposobnost da ulepša svaki look, pružajući taj šik efekat koji svi uvek priželjkujemo. Naravno, uvek gledamo da se ušuškamo u što deblju jaknu, slojevi i slojevi odeće ispod se usled toga ne vide, ali par atraktivnih čizmica biće vaš najbolji zimski modni saveznik. Upravo čizmice predstavljaju detalj koji će istaći i naglasiti celokupnu odevnu kombinaciju i vaš stil.

Zimski must have – kanađanke

Deichmann kanađanke
Deichmann kanađankefoto: Deichmann

Udobne, tople i praktične, kanađanke se već sezonama unazad nose i uvek vraćaju na modnu scenu. Ipak, iz godine u godinu nam donose i mnogo novina, kako u dizajnu, tako i u paleti boja i detaljima koje ih krase. U Deichmann kolekciji možete otkriti kakve kanađanke će se nositi ove zime. Bilo da se opredelite za klasične bež, jednostavne crne, nežne roze ili upečatljive crvene, nećete pogrešiti jer one su uvek IN. Ove sezone dolaze i sa nizom zanimljivih ukrasa, poput krzna, atraktivnih glomaznih đonova ili pertli sa dezenom.

Najbolje kod kanađanki je to što ste uz njih spremni za gotovo sve prilike. Usled toplote koju pružaju, idealne su boravak napolju tokom snežnih dana. Ukoliko ste aktivni, odlazak na planinu i zimske aktivnosti uz njih će vam biti uživanje. Svakako, i ukoliko više volite da zimu provedete na nižim nadmorskim visinama, one su toliko praktične da ih jednostavno možete uklopiti i uz urbani gradski stil.

Deichmann kanađanke
Deichmann kanađankefoto: Deichmann

Pored kanađanki, dobar partner za uživanje u čarima zime su i neprevaziđene termo čizmice, koje ostavljaju mladalački utisak.

Deichmann kanađanke
Deichmann kanađankefoto: Deichmann

Magija zime na ulicama grada

Razbijte zimsku monotoniju i uživajte u zimi na ulicama vašeg grada. Prepustite se magiji praznika i novogodišnjih ukrasa i provedite prijatan dan napolju. Društvo vam mogu praviti atraktivne duboke čizmice, koje će vas uz to i grejati. Izbor je zaista raznolik, od onih iznad kolena, do klasičnih dubokih modela, od ravnih do onih sa visokom štiklom.

Deichmann duboke čizme
Deichmann duboke čizmefoto: Deichmann

Ulepšavaju ih kajšići, kopče, nitne ili krzneni detalji. Bilo da volite ženstvenije modele koje prijanjanju uz nogu ili pak nešto glomaznije, u Deichmann-u ćete pronaći svoj par. Apsolutni hit sezone predstavljaju duboke čizme na pertlanje, koje možete ušnirati do kraja ili do samo do određenog dela za urban buntovan izgled, a sigurno je da naglašavaju stav.

Deichmann duboke čizme
Deichmann duboke čizmefoto: Deichmann

Prepustite se zimskoj idili i uživajte uz tople, udobne i trendi čizme iz Deichmann kolekcije. Celokupnu ponudu možete pogledati na www.deichmann.com ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs