Prava ušteda

Black Friday - ne zalećite se, kupite samo „ozbiljne“ komade garderobe!

Jedan kvalitetan i atraktivan duks možete da kombinujete na mnogo načina

Moda
Autor:
Black Friday - ne zalećite se, kupite samo „ozbiljne“ komade garderobe!
Foto: Promo

Svima nam oči zacakle kada vidimo reči „popusti“ i „sniženja“. Verujemo da ćemo nešto dobiti za manje novca, pa često kupujemo i nepotrebne stvari. Zato se nemojte zaletati i kupovati bilo šta. Naš savet je da odredite sebi budžet i pokušate da se u njega uklopite.

Ušteda je u kupovini kvalitetnijih stvari

Često u zanosu sniženja kupujete krpice koje na kraju i ne nosite. Setite se izreke: nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Najviše ćete uštedeti ako, na primer, za Black Friday akcije sniženja kupite kvalitetnu zimsku ili skijašku jaknu ili čak skijaško odelo, jer vam je potrebno novo, a ne 50 –tu majicu po redu, jer košta „svega 2.000 dinara“.

Nama je, na sajtu premium multibrend radnje The Spot, zapao za oko jedan savršeni, crni duks brenda Emporio Armani, neobičnog kroja, svedenog dizajna, a od najkvalitetnijeg materijala. Zamislite samo u koliko prilika biste mogli da ga kombinujete i nosite? Razumete kako razmišljamo? Bolje jedan dobar komad (pa makar kupili i na rate), nego 10 raznih krpica.

foto: Promo

Ako vam nisu potrebni odevni predmeti, svakako iskoristite neverovatne popuste u akciji Black Friday u The Spot-u i nabavite šta vam je potrebno od sportskog asortimana, a možete da odaberete i patike ili zimske cipele i zakoračite bezbedno u suvu i toplu zimu.

Zato spremite budžet, pa od petka do ponedeljka budite online i uštedite u kupovini od kuće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs