Izaberite najlepše

Predstavljamo modni trend koji će zauzeti posebno mesto u našim garderoberima

Veliki izbor obuće koja će se uklopiti u sve modne stilove

Moda
Autor:
Predstavljamo modni trend koji će zauzeti posebno mesto u našim garderoberima
Foto: Deichmann

On je poseban, drugačiji i u uvek prisutan, a posebno ove modne sezone kada je zauzeo lidersku poziciju na listi trendova. U pitanju je rokerski stil. Ako pitate njegove ljubitelje, on nikada nije ni izlazio iz mode. Uglavnom su ga povezivali sa muškarcima i buntovnicima, ali već neko vreme predstavlja omiljeni stil i ženske populacije.

Kada pomenemo rokerski stil ono što nas asocira na njega su crna boja i nitne, da li na obući ili na garderobi, mnogo nakita, koža i mrežasti detalji.Ovaj stil posebno akcentuje specifična i upečatljiva obuća koja ga krasi i čini prepoznatljivim. Rokerske čizme se izdvajaju i ove sezone, dolazenam u raznim varijantama i svako može da pronađe savršen par za sebe.

Modne kombinacije za različite ukuse

foto: Deichmann

Rokerski stil može se nositi i u dnevnim varijantama, a i u svečanijim večernjim prilikama. Njegova tamna boja mnogo je zahvalna za kombinovanje, a naročito crna koja se uz sve uklapa. Svako od nas kod kuće siguno ima neke kožne pantalone ili nezaobilaznu malu crnu haljinu- omiljenu pripadnicama ženskog pola ili čak tuniku koje se mogu koristiti u svakoj kombinaciji, bilo da je u pitanju opuštena varijanta, elegantnija ili urbana.

Za dnevnu kombinaciju, ukoliko se odlučite da dodate neku svetliju nijansu možete nositi belu široku majicu, crne pantalone, kožnu jaknu i neku neobičnu ogrlicu, dok za večernji izlazak ili sastanakuvek možete odabrati crne pantalone, neku lepu usku majicu i crni sako i naravno nakit koji će sve to začiniti i dodati mu dodatnu eleganciju.

Must-have rokerskog stila

foto: Deichmann

Svaka žena bilo da prati modu ili ne uvek voli da ima dobru obuću koju će kombinovati uz svaku odevnu kombinaciju. Poznato je da zanosna Senorita diktira trendove, a ove jeseni zajedno sa Deichmann-om lansirala je novu kolekciju trendi čizmica#SenoritaxDeichmann, a u okviru nje posebnju pažnju privlače modeli iz kategorije RockerBoots, kojima nije lako odoleti.

U novoj kolekciji se mogunaći različiti modeli za svačije ukuse, koji naglašavaju rokerski stil u određenoj dozi, bilo da želite strogi „grubi izgled“ ili njegovu nežniju varijantu.

Za mlade urbane devojke tu su čizme sa glomaznim đonom koje doprinose kulizgledu, poput onog sa rokerske scene, a za sve one koje ipak preferiraju ženstvenije komade i outfite, tu su čizmice ukrašene različitim detaljima koji im obezbeđuju simpatičan girly dizajn, poput nitni, pertli, interesantnih kopčiili šljokica.

foto: Deichmann

Ove neobične i atraktivne čizmice mogu se nositi gotovo uvek, u opuštenoj dnevnoj varijanti, u poslovnoj varijanti i uveče, zavisno od toga sa kojom garderobom ih uklopite. Jedno je sigurno, čizmice u rokerskom stilu učiniće da svaka kombinacija izazove vau efekat, a samim tim gde god da pođete ostavićete modni utisak. Pored modela sa rebrastim, jakim đonom, možete se opredeliti i za sve popularniju blok petu u ovom stilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs