MODNI STRUČNJACI JEDNOGLASNI

Evo šta ćemo nositi ove zime: Svaka žena od stila mora da ima ovih 10 komada u svom garderoberu! (FOTO)

Koža, pliš i jarke boje preuzimaju vodeću ulogu

Moda
13:05h Autor:
Evo šta ćemo nositi ove zime: Svaka žena od stila mora da ima ovih 10 komada u svom garderoberu! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Ova zima će biti u znaku udobnih i ležernih kombinacija. Visoke potpetice i elegantne kombinacije će zameniti helanke, trenerke i udobni džemperi.

Prošle zime u trendu su bili svetlucavi komadi i razne haljine, ali sada su stvari malo drugačije. Pandemija korona virusa je uticala na sve, pa i na modu. Sve je manje proslava, pa zato i garderoba postaje udobnija i komotnija.

Kako biste spremne dočekale hladnije vreme i bile u korak sa svim trendovima, donosimo vam spisak komada koji će biti aktuelni tokom zimskog perioda. Modni stručnjaci kažu da ih svaka žena od stila mora imati u svom garderoberu.

Pa da počnemo:

1. Povratak 70-ih

Maslinasti, narandžasti i braon tonovi će biti aktuelni. Takđe i dezen sa romboidima, kao i pleten prsluci su nešto što ćemo često viđati.

2. Koža od glave do pete

Koža je manje više, uvek aktuelna, ali ove zime će izbiti na sam vrh modne liste. U trendu će biti sve, od kožnih pantalona, do jakni. Nećete pogrešiti ni ako se obučete od glave do pete u komade izrđene od ovog materijala.

3. Glomazne jakne

Ovaj model je oduševio trendseterke širom sveta još prošle godine, a ništa manje popularne neće biti ni ove zime. Najbolja stvar kod ovog modela je što će nas ugrejati i kada se temperature spuste daleko ispod nule.

4. Pliš

Pantalonama i blejzerima od pliša dizajneri predviđaju ogroman uspeh.

5. Pletena dugačka haljina

Ovaj model haljine je poželjno imati u mnogo boja. Bez puno truda imaćete savršen autfit. Ovakva haljina se može nositi u kombinaciji sa štiklama, ali i ravnim čizmama ili patikama, a osim toga dobro stoji svima.

6. Masivni džemperi

Svaka žena od stila mora da ima jedan dobar masivan džemper u jarkoj boji. Iskombinujte ga sa helnkama i dobićete trendi autfit očas posla.

7. Bajkerke

Popularnos ovog modela čizama nikad nije bila veća. Ove zime morate imati barem jedan par.

8. Tye-dye trend

Ova zanimljiva šara je i dalje vrlo popularna.

foto: Profimedia

9. Kaputi

Ove sezone definitivno su u trendu maksi i midi kaputi jednostavnih linija, ravnog kroja sa dubokim reverima, naravno od vune, kašmira ili eventalno mešavine materijala.

10. Jarke boje i monohromatski stil

Neka ove zime komadi u jarkim bojama preplave vaš garderober. Suprotstavimo se tmurnim danima zanimljivom odećom. Monohromatski stil, je takođe vrlo popularan i dalje.

foto: profimedia/kolaž

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs