Odaberite najlepše

Top 3 trenda za čizme ove jeseni

Najmodernija sezona je stigla!

Moda
Autor:
Top 3 trenda za čizme ove jeseni
Foto: Deichmann

Iako se ne radujemo svi hladnim danima pred nama, svakako se radujemo modnim komadima koje nam jesen i zima donose, kao i mnoštvu opcija za njihovo kombinovanje. Ovo je period koji smo sa nestrpljenjem iščekivali, jer nam pruža novitete, otkriva trendove koje ćemo pratiti i donosi stilsko osveženje. Slojevito oblačenje pruža nam dodatnu mogućnost za kreiranje trendi outfita i zanimljivo uklapanje modnih komada, a kada je reč o obući na modnu scenu stupaju čizme!

foto: Deichmann

Nezamenljive čizme osvajaju jesen

Za neodoljiv jesenji look zadužene su čizme, koje stilu uvek dodaju poseban šik efekat. Jednostavan casual outfit ukombinovan sa parom atraktivnih čizmica i spremni ste za svaku priliku. Usled svog izgleda, udobnosti i praktičnosti čizmice predstavljaju must-have komad za sezonu jesen/zima. Upravo zbog njihove sposobnosti da začine svaku odevnu kombinaciju i učine je jedinstvenom, popularna pevačica Milica Pavlović je odlučila da svoju novu kolekciju obuće, nastalu u saradnji sa Deichmann-om, posveti upravo nezamenljivim zvezdama hladnijih dana – čizmama. Kao neko ko je prepoznatljiv i po fenomenalnom modnom stilu, Senorita nam je u novoj kolekciji predstavila trendove koji će nas zaseniti ove jeseni.

Moćni modeli u zmijskom printu

foto: Deichmann

Zahvaljujući neverovatnom efektu koji ostavlja, snake print će ove jeseni osvojiti trendsetere širom sveta. Ovaj dezen je istovremeno i ležeran i elegantan, a kada se nađe na obući obogatiće svaki outfit, pružajući mu nesvakidašnji izgled i dozu ekstravagancije. Čizmice u zmijskom printu kombinovaćemo uz gotove sve, prilagodljive su svim prilikama i savršeno akcentuju lični stil dama koje ih nose. U #SenoritaxDeichmann kolekciji posebno se izdvajaju modeli Snake Boots u crvenim i sivo-zelenim tonovima, ali ništa manje moderne i atraktivne nisu ni vanvremenska crna ili bež boja.

Inspirativni urbani stil

foto: Deichmann

Prisutan na gradskim ulicama već nekoliko sezona unazad, urbani look i ove jeseni ostaje veoma aktuelan, posebno kada je reč o obući. Čizmice u rokerskom stilu na samom su vrhu modne lestvice, a njihova najistaknutija karakteristika je glomazan đon koji obezbeđuje grub, ali mladalački izgled, dok su zanimljivi detalji poput nitni, pertli, interesantnih kopči ili lakovanih elemenata zaduženi za dozu ženstvenosti. Modeli Roker Boots iz #SenoritaxDeichmann kolekcije kreirani su tako da se lako mogu uklopiti uz gotovo sve, pa ih možete kombinovati uz farmerke i pantalone, jednako kao i uz suknje i haljine različitih dužina.

Nezaobilazna platforma

foto: Deichmann

Ukoliko ste ljubitelj potpetica, Milica je spremila sjajane modele, te izbor neće biti ni malo lak. Možete se opredeliti za one do članaka, klasične duboke ili zanosne iznad kolena. Sama potpetica takođe dolazi u različitim opcijama, od sve popularnije blok pete, preko vanvremenske tanke štikle, pa sve do udobnih i stabilnih platformi. Modeli Platform Boots iz #SenoritaxDeichmann kolekcije sigurno će doprineti vašem jesenjem stilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs