SUPERMODEL DEVEDESETIH

Supermodel u top formi: Helena Kristensen (52) izgleda neverovatno! (FOTO)

Njena klasična lepota i dalje je postojana, a na račun nje i dalje dobija mnogobrojne poslove u modnom svetu. Budući da zbog korona virusa trenutno nije u mogućnosti da radi na profesionalnim snimanjima širom sveta, danska lepotica odlučila je da ih snimi sama u svom stanu, a novonastalim fotografijama, na kojima se pojavljuje i njen sin, obradovala je je skoro 700 hiljada pratioca na Instagramu

Moda
Autor:
Supermodel u top formi: Helena Kristensen (52) izgleda neverovatno! (FOTO)
Helena Kristensen, Foto: Profimedia

Status supermodela, koji je i više nego zasluženo, zajedno s Naomi Kembel, Sindi Kraford, Klaudijom Šifer, Lindom Evanđelistom i Kristi Tarlington, nosila 90-ih godina prošlog veka, Helena Kristensen i danas s razlogom nosi.

Slavni supermodel krši najbitnije bjuti pravilo: Ovo je tajna seksepilnog izgleda Klaudije Šifer (49)!

Ova 51-godišnja Dankinja, s neverovatnim zelenim očima, i dalje je u top formi, zbog čega je i dalje rado angažuju modni dizajneri za svoje kampanje. Ali zbog aktualne pandemije korona virusa snimanja su odložena, ali Helena Kristensen odlučila je da se sama poigra s modom, odabravši kombinacije s potpisom dizajnerke Stele Mekartni.

Fotografije, na kojima se našao i njen 20-godišnji sin Mingus, ali i prijateljica Kamila Stark, koja je ujedno zaslužna za iste, Helena Kristensen je podelila sa svojih 700 hiljada pratioca na Instagramu.

Ledeni tretman: Novi trend za negu lica u koji se supermodel Kejt Mos kune!

Lepa Helena trenutno se nalazi u samoizolaciji, a otkrila je kako će to vreme iskoristiti kako bi s prijateljicom Kamilom Staerk poradila i na svojoj kolekciji. Društvo im pravi i njen sin Mingus, kojeg je dobila s glumcem Normanom Redusom.

Naomi Kembel (49): Jedem samo jednom dnevno kako bih sačuvala manekensku liniju, to nije izgladnjivanje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs