KONKURS STILBOOKA I MODNE AGENCIJE SELECT

Postani poznati modni dizajner

Ukoliko ste oduvek maštali da budete modni dizajner, a kreativni ste i talentovani, StilBook i Select vam pružaju idealnu priliku da ostvarite svoje snove
Moda
15:20h
Postani poznati modni dizajner
Foto: StilBook

Magazin StilBook i modna agencija Select organizuju konkurs za mlade dizajnere. Ako ste oduvek maštali da budete modni dizajner, a kreativni ste i talentovani, ovo je idealna prilika za vas da ostvarite svoje snove!

Kriterijumi

Na konkurs mogu da se prijave studenti modnog dizajna i mladi modni dizajneri sa umetničkih fakulteta i akademija. Prijava treba da sadrži skice tri modela zajedno sa uzorcima materijala na temu - Spoj etno-mode i tradicije. Uz to, potrebno je poslati i lične podatke (ime, prezime, broj mobilnog i fiksnog telefona, mejl), poštom na redakciju StilBooka Vlajkovićeva broj 8 ili mejlom na redakcija@stilbook.com.

Rok za prijave je 20. februar 2014. Ukoliko prijave šaljete putem mejla, potrebno je da fotografišete uzorke materijala.

Top 5

Žiri u sastavu glavna i odgovorna urednica StilBooka Ana Ostojić, stilista Select agencije Nemanja Pantelić i kreator Peđa Đuknić izabraće pet najboljih dizajnera, koji će s tri svoja modela učestvovati u finalu konkursa - modnoj reviji na 24. Fashion Selectionu početkom aprila 2014.

Tokom priprema za reviju, dizajneri će imati pomoć account menadžera iz modne agencije Select, koji će im pomagati pri organizaciji revije.

Finalna revija

Finalna revija će biti održana u periodu od 6. do 16. aprila u okviru 24. Fashion Selectiona. Na finalnoj reviji žiri će izabrati pobednika konkursa, koji će imati samostalnu reviju na 25. Fashion Selectionu u oktobru 2014. kao i intervju i editorijal u Stilbooku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs