Besprekoran izgled bez mnogo muke

Izgledajte sjajno u svakom trenutku: Ove trikove svaka dama sa oblinama mora da zna!

Odbacite nametnuta pravila i birajte garderobu koja će da istakne ono najbolje na vama

Moda
21:48h Autor:
Izgledajte sjajno u svakom trenutku: Ove trikove svaka dama sa oblinama mora da zna!
Foto: Profimedia

Zaboravite na pravila da bi žene sa oblinama trebale da biraju garderobu tamne boje i širokih krojeva. Umesto toga istaknite ono najbolje na vašem telu.

Koji kilogram viška u pravoj garderobi izgleda besprekorno, što je dokazala i Ešli Grejem, svetski poznat model, koji promoviše garderobu za punije dame. Ona na najbolji način pokazuje kako se na pravi način ističu obline.

Počnite sa dobrim donjim vešom

Jednostavno donje rublje boje kože koje istovremeno može i da oblikuje telo i sakrije stomačić. Osim toga neće se nazirati kroz odeću i kvariti stajling.

Ovaj stil su 80-ih žene obožavale: Sada ponovo osvaja modnu scenu! (FOTO)

Naglasite ono najbolje na vama

Poenta je staviti naglasak na delove tela koje želite da istaknete. Na primer, ako ste građene poput “kruške” (uža ramena i širi bokovi), odlično vam stoje razne vrste majica sa V izrezom, koji će naglasiti gornji deo tela. Možete i da se poigrate sa velikim ogrlicama, kao i raznim maramama.

Za telo u obliku peščanog sata, preporučuje se da naglasite struk, a kod jabuka građe nagalsite dekolte.

Za stvaranje utiska vizuelno dužih nogu, savetujemo pantalone sa visokim strukom i cipele na štiklu. Preporučuje se izbegavanje gležnjača i sandala sa kaišićima oko članka, jer vizuelno skraćuju noge.

Svaka žena od stila treba da zna: Ovako se bele pantalone nose na jesen! (FOTO)

Ne plašite se dezena i boja

Iako kažu da bi punije žene trebalo da nose jednobojne, tamne i prigušene tonove odeće, naprotiv, svetle boje i zanimljivi dezeni mogu i te kako dobro da stoje. Radi se samo o tome da pronađete dobitnu kombinaciju koja će naglasiti ono najbolje na figuri.

Staro pravilo koje glasi da žene sa oblinama trebaju da nose što širu odeću više ne važi. Široka odeća će još više proširiti figuru. Radije birajte modele koji prate liniju tela, na primer blago strukiranu ili usku košulju. I ne zaboravite, najbitnije je da se vi osećaš prijatno u odeći koju nosite.

Bez greške: Emili Ratajkovski prošetala u haljini koja pleni poglede! (FOTO)

Ne zamarajte se pravilima

Ne vodite se pravilima koje je neko nametnuo. Birajte gardeobu koja vam se dopada i u kojoj se, pre svega, osećate dobro.

Sve što će vam biti potrebno za fenomenalan stajling: Nezaobilazan komad koji je osvojio ljubitelje mode! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs