OBAVEZNO POGLEDAJTE

Ima novu stilistkinju i to se primećuje: Kejt Midlton prošetala novi stil koji izgleda ovako! (FOTO)

Novo izdanje popularne vojvotkinje od Kembridža

Moda
Autor:
Ima novu stilistkinju i to se primećuje: Kejt Midlton prošetala novi stil koji izgleda ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dok se svet polako odmara od vesti vezanih za princa Harija, Megan Markl i nekoliko dana starog sinčića Arčija Harisona kojeg su po prvi put predstavili javnosti, princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton po dužnosti su se zaputili u severni deo Velsa.

A dok su oči sveta donedavno bile uperene u London, zaljubljenice u modu nisu mogle da ne primete jednu novinu kod popularne 37-godišnje vojvotkinje od Kembridža.

Melanija Tramp i Kejt Midlton prošetale prolećne zelene haljine: Čiji model je lepši?

foto: Profimedia

Svoj već nadaleko poznati stil kraljevske ženstvene elegancije, lepa Kejt je ovog puta zamenila nešto opuštenijim, ali šik izdanjem kojim je mnoge odmah podsetila na slavne modne muze, Francuskinje.

Provereno dobru kombinaciju, koju su mnogi pohvalili na "novoj" Kejt Midlton, vojvotkinja prvenstveno zahvaljuje atraktivnom crvenom sakou sa dva reda dugmadi koji potpisuje brend Philosophy, a on sigurno ne bi izgledao ovako trendi, opušteno, a ujedno i galantno, da mu nije pridružila crnu rolku, crne uske pantalone i crne visoke čizme.

Kraljevski stil: Najlepše odevne kombinacije Kejt Midlton za proleće!

foto: Profimedia

A i modnim dodacima se opasno približila ‘francuskom izgledu’, posebno sa atraktivnom torbicom od sjajne crne, krokodilske kože koju potpisuje Mayfield by Aspinal of London.

Skladan crno-crveni stil "razbila je" jedino atraktivnim zlatnim minđušama.

Kako se vama dopada ovo izdanje popularne vojvotkinje? Podelite sa nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs