ona fura svoj stil

Pomera granice i ne mari za kritike: Brižit Makron prošetala čizme u rokerskom stilu! (FOTO)

Svaka odevna kombinacije prve dame Francuske prati se do najsitnijih detalja, a nakon toga kreću i rasprave o primerenosti odabranih komada i modnih dodataka

Moda
21:56h Autor:
Pomera granice i ne mari za kritike: Brižit Makron prošetala čizme u rokerskom stilu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna od modno najkritikovanijih osoba poslednjih godina definitivno je Brižit Makron (65). Ona se ni ne trudi da promeni svoj stil koji je prema mišljenju mnogih, previše "mladolik" za damu u njenim godinama.

S druge strane, puno je onih koji hvale njeneodevne kombinacije i smatraju kako bi podelu odeće na onu za "mlade" i "stare" trebalo odavno da prerastemo.

Francuzi besni na Brižit Makron: Ona je nova Marija Antoaneta! (FOTO)

foto: Profimedia

Jedno je sigurno, uvek je odevena primereno i u skladu s prilikom, a pritom se ne boji da pomera granice mode odabirom odvažnijih komada poput kožnih pantalona i kratkih haljina.

Prva dama voli i zanimljive modele obuće, a još jedan efektan model iz svoje kolekcije pokazala je prilikom dolaska u Elizejsku palatu.

Fantastične čizmice u rok fazonu s blok potpeticom, ukrasnim remenčićima i nitnama sjajno su pristajale uz ostatak kombinacije u kojoj se istakao i kaput modne kuće Luj Viton, te torba modne kuće Hermes.

Mini haljina i vrtoglave potpetice: Brižit Makron (65) godine nisu prepreka! (FOTO)

foto: Profimedia

"Rokerskim" čizmicama kao stvorenim za dame sa stavom (ne)svesno je kritičarima još jednom poslala poruku da će svoj stil krojiti prema svojim pravilima.

Savet Brižit Makron: Kad ne znate šta da obučete, setite se ovog trika! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs