Kreativnost na delu

3 najpopularnije poze u seksu koje su obeležile 2013. godinu!

S obzirom na to da nijedan muškarac ne može da odoli odnosu u kojem glavnu reč vodi njegova vruća partnerka, u 2014. godinu zakoračite uz ove 3 najpopularnije poze koje su obeležile godinu koja je za nama, a koje će svakog muškarca dovesti do ludila
Škola sexa
20:36h
3 najpopularnije poze u seksu koje su obeležile 2013. godinu!
Foto: Thinkstock

Proteklu godinu su obeležile poze u seksu u kojima su vladarke upravo žene. S obzirom na to da nijedan muškarac ne može da odoli odnosu u kojem glavnu reč vodi njegova vruća partnerka, u 2014. godinu zakoračite uz ove 3 najpopularnije poze koje su obeležile godinu koja je za nama, a koje će svakog muškarca dovesti do ludila.

Obrnuta jahačicaMuškarac leži na leđima raširenih nogu i savijenih u kolenima. Žena čučne iznad njega i okreće mu leđa. Pridržavajući se za njegova kolena, žena se spušta u čučanj i diktira brzinu i dubinu penetracije, a muškarac asistira dodirujući i podižući njene bokove.

Žena u čučnjuStolicu sa naslonom primaknite uz krevet ili fotelju koji će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac seda na stolicu, a žena je u njegovom krilu okrenuta licem u lice, prebačenih nogu preko njegovih butina i oslanjajući se stopalima na kauč. Dok je muškarac drži za bokove i lagano pridržava, ona se podiže, pridržavajući se za njegova ramena, i diktira dinamiku odnosa.

Yab YumJedna od najpopularnijih tantričkih poza u kojoj muškarac sedi prekrštenih nogu (turski položaj). Žena sedi na njemu okrenuta licem u lice, te obmota noge oko njegovog struka. Muškarac podizanjem ženskog tela diktira tempo. Ova poza je vrlo intimna jer su partneri stalno zagrljeni, te mogu da razmenjuju poljupce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs