Za nezaboravno uzbuđenje

Prava avantura za muškarca: Anticelulitna poza u kojoj dominira žena!

Ukoliko želite da iznenadite partnera strastvenom seksualnom igrom, isprobajte ženski čučanj na 3 načina
Škola sexa
10:10h
Prava avantura za muškarca: Anticelulitna poza u kojoj dominira žena!

Poze u kojima vlada žena muškarcima su prava avantura jer osim što preuzima inicijativu, ona je ta koja diktira igru od početka do kraja. Ukoliko želite da iznenadite partnera strastvenom seksualnom avanturom isprobajte "ženski čučanj" na 3 načina - pozu u kojoj žena dominira i pritom jača mišiće zadnjice, te podstiče cirkulaciju butina i tako pomaže u otklanjanju celulita.

Žena u čučnju 1Stolicu sa naslonom primaknite uz krevet ili fotelju koja će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac seda na stolicu, a žena okrenuta licem ka njemu seda u krilo, te prebaci noge preko njegovih butina i oslanja se stopalima na kauč. Dok je muškarac drži za bokove i lagano pridržava ona se podiže pridržavajući se za njegova ramena i diktira dinamiku odnosa.

Žena u čučnju 2Ovo je verzija poze savršena za lenje ili umorne muškarce. Muškarac seda na pod savijenih nogu u kolenima i naslanja se na dlanove iza leđa. Žena mu prilazi i sedne u krilo okrenuta licem prema njemu, te se spušta u čučanj pridržavajući se za partnerova ramena ili vrat.

Žena u čučnju 3Muškarac seda na krevet, žena se penje na krevet i okrenuta leđima se spušta u čučanj pridržavajući se rukama za njegove natkolenice. Muškarac je drži za bokove, a ona se laganim pokretima spušta i podiže partneru u krilo, te pritom diktira tempo i dubinu penetracije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs