Začinite svoj seksualni život

Najstrastvenije 3 poze iz Kama sutre

Ukoliko želite da doživite orgazam za pamćenje, prepustite se drevnim strastima i isprobajte ove legendarne poze
Škola sexa
22:52h Autor:
Najstrastvenije 3 poze iz Kama sutre
Foto: Thinkstock

Predlažemo vam tri najstrastvenije poze u seksu iz Kama sutre, a vi sa partnerom proverite da li opisani ljubavni položaji zaista pružaju ogromno erotsko zadovoljstvo.

Duboki položajDuboki položaj omogućava potpunu penetraciju, po čemu je i dobio ime. Lezite na leđa, ruke podignite iznad glave, a jednu nogu stavite na njegovo rame. Vaš partner može duboko da penetrira, što će vam omogućiti brži i intenzivniji orgazam. Takođe, ova poza prija i muškarcima, pre svega zbog mogućnosti duboke penetracije.

U vrtlogu strastiPartner sedi na krevetu dok mu vi prilazite odozgo i sedate na njega tako da ste mu okrenuti leđima. Moraćete malo da se nagnete ka napred kako bi vaš partner mogao da penetrira sa leđa, pri čemu vas rukama drži za struk ili grudi. Ova poza je idealna za žene koje ne mogu tako lako da dožive orgazam jer je stimulacija klitorisa konstantna. I vašem partneru će prijati jer će moći potpuno da penetrira i da istovremeno uživa u strasnom zagrljaju.

SlonOvaj položaj ne iziskuje puno energije, a pruža snažan osećaj bliskosti. Namestite se u položaj "kašike", odnosno oboje lezite na bok, s tim što je partner iza vas. Vaše noge treba da budu savijene u kolenima jer se u tom položaju prirodno naslanjate na njegove genitalije. I vama i njemu sigurno će odgovarati ova poza. Njemu jer može nesmetano da se kreće, a vama zato što će vam u ovom položaju stimulacija G tačke biti zagarantovana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs