U stilu 50 nijansi sive

Seks poze samo za iskusne igrače: Vezanih ruku, od pozadi, stojeći!

Pozajmite poneku ideju iz kultnog erotskog romana, i uzburkajte strasti u spavaćoj sobi
Škola sexa
12:38h Autor:
Seks poze samo za iskusne igrače: Vezanih ruku, od pozadi, stojeći!
Foto: Shutterstock

Scene vrućeg seksa iz poznatog erotskog romana E.L. Džejms, raspametile su čitaoce širom sveta. Sada fantaziju možete da pretvorite u stvarnost, samo ako pozajmite poneku ideju iz 50 nijansi sive. Bez obzira da li preferirate vanilu ili čokoladu.

Od pozadiAnastazija voli kada Kristijan penetrira duboko u nju iz, takozvanog, psećeg položaja i draži je sporim njihanjem bokova.

Oralni seks vezanih rukuPrepustite se svom partneru, baš kao Anastazija. Dopustite mu da vam zaveže ruke omiljenom kravatom i da ih položi iznad vaše glave. Uživajte u njegovim poljupcima od glave do nožnih prstiju.

Osam muškaraca otkrilo svoje najveće seks greške zbog kojih se kaju - OVDE saznajte!

Na stolu

Iznenadite svog partnera usred važnog telefonskog poziva – recite mu da ga želite odmah. Poput Anastazije lezite na leđa preko stola, raširite kolena i oslonite se stopalima o ivicu radne površine, pa mu prepustite da odluči šta će da vam radi.

Misionarska pozaKlasika uvek pali – ovaj položaj je intiman i drag mnogim ženama zbog lakše stimulacije klitorisa. Ne čudi što je Kristijan izabrao ovu pozu za Anastazijin prvi seks.

OVDE saznajte kojih 20 stvari u seksu treba da isprobate!

Stojeći... ispred ogledala

Nagi stanite ispred njega: vaša leđa neka budu priljubljena o njegove gole grudi, pa mu dopustite da vodi vaše ruke po vašem telu. Posmatrajte ovu senzualnu predigru u ogledalu, a kada se strasti potpuno uzburkaju pustite da ga penetrira iz ove poze.

Koje su idalne seks poze za podizanje samopouzdanja, saznajte OVDE.

Vrela kupkaKupajte se zajedno. Kada vas mokri dodiri dovedu do usijanja, sedite na partnera i preuzmite kontrolu – vi budite ti koji će odlučiti ritam i brzinu seksualnog odnosa.

Samo za iskusne igrače

Ako vam se dopadaju malo prljavije igrice u krevetu, obavezno pozajmite scenu iz romana: dopustite partneru da veže vaše zglobove na rukama i nogama lisicama ili kravatom, prekrije oči povezom, i oduzme vam čulo sluha puštanjem omiljene muzike preko slušalica.

OVDE saznajte kojih pet znako otkrivaju da ste upravo imali seks!

Vaša ostala čula – poput njuha i dodira biće jako naoštrena, pa se prepustite njegovom putenom istraživanju uz pomoć usana, zuba ili seksi pomagala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs