Istraživanja pokazala

4 strasne poze za kojima žene žude: Seks na stolu je jedna od njih!

Svaka osoba ima neku svoju omiljenu pozu u seksu koja mu/joj najviše odgovara, no ove četiri se najčešće spominju kad pitate žene
Škola sexa
13:20h Autor:
4 strasne poze za kojima žene žude: Seks na stolu je jedna od njih!
Foto: Shutterstock

Seks će biti puno lakši na počecima veze ako znate koje su najčešće poze koje voli suprotan pol, a tu se možemo osloniti jedino na istraživanja koja su došla do tih informacija na dovoljno velikom uzorku ispitanika.

1. Žene jednostavno vole misionarsku pozu, jer tokom nje mogu da dožive orgazam na više načina - bez potrebe za izvođenjem akrobacija ili previše truda. Ako mislite da je to dosadan položaj, sledeći put kad se nađete u takvoj seks igri, pokušajte da osetite celo telo partnera ... možete, je l' da?

OVDE pročitajte šokantnu ispovest žene koja je doživljavala orgazme po čitav dana, i to mesecima!

2. Podjednako im je uzbudljiva i takozvana kašika, preciznije poza u kojoj se muškarac pripije uz ženu s leđa. Žene ne moraju da ulože puno truda, a muškarcu je dostupno celo njeno telo za milovanje rukama, stiskanje grudi i dodatnu stimulaciju klitorisa.

OVDE saznajte koja četiri mesta na ženskom telu bi muškarci trebalo da izbegavaju tokom seksa.

3. Veliki broj žena obožava da u jednom trenutku bude gore, "zajaše" muškarca i preuzme kontrolu nad celom situacijom. Što je najbolje, taj položaj je i za muškarce vrlo uzbudljiv jer im pred očima "plešu" grudi kojima se mogu bez problema igrati do mile volje.

4. Za kraj, poza koja nije česta, ali žene jako uživaju u njoj - seks na stolu, kad su bokovi muškarca i žene na istoj visini, a muškarac ima veliku slobodu kretanja, milovanja i dodatnog stimulisanja partnerke.

Ako neku od ovih još niste isprobali, obavezno to uradite što pre.

OVDE saznajte kojih pet znakova odaju da ste upravo imali seks.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs