Ne žali se mnogo

Iskustvo muškog stripera: Za seks mi najčešće plaćaju pijane mlade!

Dion se obično skine samo u tanga gaćice, a ponekad nastupa i potpuno nag. Upravo ovakvi nastupi su, po njegovim rečima, razlog zašto se ni ne seća broja žena koje su mu pružile oralni seks
Škola sexa
02:12h Autor:
Iskustvo muškog stripera: Za seks mi najčešće plaćaju pijane mlade!
Foto: Shutterstock

Muški striper sa umetničkim imenom Dion, pružio je posetiocima društvene mreže Redit uvid u posao muškog stripera, tako što je u detalje opisao ovo "misteriozno" zanimanje.

"Najbolji deo mog posla jeste činjenica da mi plaćaju za zabavu sa gomilom žena. To vam je otprilike kao da ste jedini muškarac u klubu punom žena i sve one žele da plešu samo sa vama i još vam za to daju novac" - kaže Dion.

Iskustvo i utiske jednog svingera pročitajte OVDE.

Ovaj muškarac se, zbog prirode posla kojim se bavi, često nađe u situaciji da sa svojim klijentkinjama ima seks, pogotovo, kako kaže, "kad su u pitanju pijane mlade".

"Većina njih želi nešto seksualno sa mnom, tako da odemo u drugu sobu kako bismo imali privatnost. Skoro svaki put insistiraju na tome da plate" - priča Dion, a o jednom od svojih najgorih iskustava sa pijanima mladama pisao je na svom blogu.

Dion priznaje i da je "radi zabave" jednom probao Vijagru, ali i upao u tuču sa muškarcem, jer nije imao pojma da je žena sa kom je bio zapravo udata.

Oralno zadovoljila 24 muškarca za besplatno piće! Više saznajte OVDE.

"Muški striper mora da ima više od izgleda. Mora da ima harizmu i zadivljujući scenski nastup. Čak i najzgodniji muškarac na svetu može svakog uspavati ukoliko ima dosadan nastup. Ponekad duhovitost pomaže" - iskren je striper.

Dion se obično skine samo u tanga gaćice, a ponekad nastupa i potpuno nag. Upravo ovakvi nastupi su, po njegovim rečima, razlog zašto se ni ne seća broja žena koje su mu pružile oralni seks.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs