Neverovatno

Najbizarnije smrti usled seksa: Pojas nevinosti, strasti na klaviru i na balkonu koštali ih života!

Jedan rumunski fudbaler je sa svojom devojkom vodio ljubav u automobilu koji je sve vreme radio i napunio garažu ugljen monoksidom koji ih je na kraju i ubio
Škola sexa
22:06h Autor:
Najbizarnije smrti usled seksa: Pojas nevinosti, strasti na klaviru i na balkonu koštali ih života!
Foto: Shutterstock

Dobro razmislite pre nego što odlučite da svoj seksualni život začinite opasnim igricama!

Seks i te kako može da bude opasan, što potvrđuje i japanski par koji je 14 godina čekao pre nego što su konzumirali svoju vezu. Sači i Tomio Hidaka prve bračne noći su oboje tokom seksa doživeli srčani udar i umrli u 34. godini života.

Seksi igre u stranim zemljama mogu vas koštati života! OVDE saznajte više o tome.

Izduvni gasovi

Rumunski fudbaler Mario Bugeanu i njegova devojka Mirela Iancu nisu mogli da sa naletom strasti pričekaju do spavaće sobe, pa su se u seks upustili čim su ušli u garažu. Vodili su ljubav u automobilu koji je sve vreme radio i napunio garažu ugljen monoksidom koji ih je na kraju i ubio.

Koje su omiljene seks igrice horoskopskih znakova saznajte OVDE.

Smrt od pojasa nevinosti

Peruanka Rosa Vela ke svoju vernost suprugu skupo platila. On joj je, pre nego što je otputovao na poslovni put, napravio pojas nevinosti od kojeg je na kraju i umrla. Korodiran pojas je najpre uzrokovao sepsu, a potom i smrt.

Strasti na klaviru

Američki ljubavnici - izbacivač Džimi Feroco i plesačica Tereza Hil upustili su se u seks na klaviru u The Condor Baru u San Francisku. Tokom vođenja ljubavi su slučajno pokrenuli hidraulični mehanizam koji podiže klavir. Klavir se podigao do plafona, priklještio je i ubio Džimija.

OVDE pročitajte 15 ispovesti muškaraca o najboljem seksu svih vremena.

Autoerotsko gušenje

Britanac Frenk Barton je umro usled autoerotskog gušenja. Ovog 85-godišnjaka našli su dva meseca nakon smrti sa kapom za kupanje u ustima i kanapom oko genitalija.

Igranje sa strujom

Mladi bračni par iz Pensilvanije Tobi i Kirsten Tejlor tokom seksa su koristili električni stimulans, ali 2008. godine su preterali. Tobi je na Kirstenine bradavice stavio štipaljke i spojio ih na struju koja ju je na kraju i ubila.

Seksi opklada

Rus Sergej Tuganov izgubio je život zbog opklade. On se kladio da će uspeti da zadovolji svoje dve prijateljice u 12 sati dugom seks maratonu. Tuganov je uspeo, ali nekoliko minuta nakon toga je umro. Njegovo srce nije izdržalo bočicu Vijagre koju je popio.

Pad s balkona

Amerikanka Sandra Orelana je izgubila život padom sa zgrade. Ona se 1996. godine našla u hotelu u Los Anđelesu sa preduzetnikom Robertom Li Salazarom, a tokom vrućih igrica je izgubila ravnotežu, pa je pala preko ograde balkona.

Koje su bezbedne seks igre za nezaboravne užitke saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs