Psssst!

Za dobar seksualni život: Ova tri pitanja mu nikako ne smete postaviti u krevetu!

Uzavrele strasti mogu nestati u trenu, čim postavite neko od ovih pitanja
Škola sexa
12:56h Autor:
Za dobar seksualni život: Ova tri pitanja mu nikako ne smete postaviti u krevetu!
Foto: Shutterstock

Koliko god se strasti rasplamsaju tokom vođenja ljubavi i kad baš mislite kako vašeg muškarca ništa ne može pokolebati - dogodi se par reči posle kojih se krevet pretvara u santu leda.

Najčešeći uzrok zašto raspoloženje u krevetu splasne jesu pitanja koja postavljaju žene, uobičajena, ali u najnepovoljnije vreme i za muški rod vrlo kobna po pitanju ega.

Zato vam otkrivamo tri pitanja koja nikako ne biste trebale da postavite ispod pokrivača!

Kako izbeći konflikte u krevetu, saznajte OVDE.

1. Šta ćemo sada da radimo?

Ovakva izjava nakon vođenja ljubavi svakog muškarca u trenu ohladi i stvara mu osećaj kompleksa, jer ako posle njegovog truda u krevetu vi hirovito tražite dalju zanimaciju, odajete kako vam baš i nije bilo spektakularno. Osim toga, seksolozi tvrde da muškarca takve izjave teraju na beg.

Koja su tri najgora ženska kompleksa, pogledajte OVDE.

2. Zašto si stao?

Najčešće pitanje kada u vrtlogu strasti muškarac uspori ujedno je i ono koje najviše umanjuje njegovu muškost i podseća ga na neke ranije neuspehe u krevetu. Izbjegavajte pitanja, već mu uputite kompliment nakon kojeg će se osećati kao frajer, jer seksolozi tvrde da je reč hvale u muškom svetu, posebno kada se odnosi na njihove veštine u krevetu, poput vijagre.

Kako velika zaljubljenost sprečava dobar seks, pročitajte OVDE.

3. Umirem od gladi, imaš nešto za jelo?

Ma koliko god vas želudac boleo i vapio za slatkim zalogajem, izbegavajte da uputite takvo pitanje svom dragom, jer će muškarac pomisliti da ste tokom njegovih vratolomija i veština pokreta razmišljali smo o parčetu čokolade. Seksolozi savetuju da pitanje preoblikujete na sledeći način: "U potpunosti si me iscrpeo, mogli bismo da naručimo nešto".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs