Obratite pažnju

Mali vodič: Izbegnite seks blamove!

Uzvikivanje imena bivše, upadanje u sobu u sred akcije, dečko koji je tračara ili padanje u san u sred seksa predstavljaju velike neprijatnosti, ali svaka medalja ima dve strane - saznajte kako da se izborite sa njima
Škola sexa
23:42h Autor:
Mali vodič: Izbegnite seks blamove!
Foto: Thinkstock

Iznenadne situacije mogu da pokvare planirano uživanje u seksu. Evo nekoliko saveta kako da izbegnete neprijatnosti pre, posle i tokom seksa, prenosi Cosmopolitan.rs.

Uzvikivanje imena bivše

Ups. Da li je on to upravo rekao "Majo"? A vi ste sigurni da se tako ne zovete čak i u najvećem vrtlogu strasti, kada vam je svejedno i da se zovete Persa. Pa OK, jezik je brži od pameti, ali priznajte - da ste ga koristili na drugi način, možda mu ne bi izletelo. Uzvikivanje imena bivše devojke možda jeste propast seksa, ali ne i sveta. Moguće je da je mozak samo mehanički njeno ime vezao za tu radnju (dok mu misli lete daleko od bilo čega što ima veze sa nadmorskom visinom iznad njegovih pantalona), a možda je vreme da malo prošnjurate u riznicu njegovih tajni. U svakom slučaju, jednom (ko nijednom) je oprostivo. Sve ostalo podleže ozbiljnom razmišljanju o promeni dečka. Bolje i to nego promena imena.

Otkrijte ga - OVDE saznajte koja su 3 očigledna znaka da nije preboleo bivšu.

Mama je u sobi

Da li i vi imate drugaricu koja je jednom prilikom dok je bila bolesna doživela potpuni fijasko. Scenario je sledeći: u goste joj je došla rodbina, a i dečko je došao da je oraspoloži, pa se onako nevino šćućurio uz nju ispod ćebeta jer temperatura se, da se razumemo, najbolje skida znojenjem. A onda, neočekivano, u njenu sobu ulazi mala sestričina koja potom svima u kući naglas prepričava kako pomenuti akteri prave bebu. Ali, to nije ni dopola neprijatan momenat kao kada vam u onom najslađem trenutku (kada više i nemate kontrolu nad svojim telom) neko pokuca na vrata, uhvati se za kvaku, i vaše uzvikivanje "Ne" zapravo i nema veze sa tim što vam je u sobu uletela mama. Hm, jedina uteha je što je njoj, verovatno, neprijatnije nego vama. Dobro, nije da žena ne zna šta je seks.

Šta kada vas dete prekine u sred seksa saznajte OVDE.

Dečko tračara

Priznajte da ste neopisivo ponosni kada paradira kao paun, pokazujući svima koliko je bogat što ima vas. Vi cvetate i cvetate, dok se u jednom trenutku ne pretvorite u ljutu alevu papriku zato što je upravo vašem drugu, i to pred vama, prepričao dogodovštinu iz spavaće sobe, takvu da ga više nikada ne pustite u istu. Imate dečka pričalicu i pomirite se sa tim. Ipak, morate da postavite granice. Jednostavno ga kaznite. Najbolje će naučiti lekciju ako ne dobije porciju pređašnjeg trača. Ukoliko ni to nije dovoljno, sledeći put se pohvalite kako je usred radnje zahrkao pa da vidite kako će prerasti u vrapca. Ima samo da cvrkuće.

Kako muškarci formiraju mišljenje o ženama saznajte OVDE.

Pre vremena

Zaspati usred seksa je možda najveći greh kada je gužvanje posteljine u pitanju i nema toga što može da ispegla situaciju (a i čaršav). Niko ne voli da bude ispaljen baš kada je napaljen. Ali, dešava se i to. Čak i najboljima, čak i ljudima koje volite. Ako ne želite da mu kažete laku noć zauvek, najvažnije je da budete pribrani. To što ste, za početak, u istom krevetu je dobar znak da vas on i dalje želi, a kada razmislite koliko mu je bio gust raspored proteklih dana, možda mu samo nedostaje nekoliko sati odmora. Ako je za utehu, istraživanja pokazuju da se ljubavnici koji brzo utonu u snove u društvu partnera zapravo osećaju bezbrižno, sigurno i voljeno, pa ako situaciju želite da okrenete na svoju vodenicu, bolje se zapitajte da li je to znak da je njemu sa vama toliko dobro da mu istinski nije dobro.

Snovi vas otkrivaju - šta znači ukoliko ste imali nevaljali seksi san saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs