Pretvorite ga u vrhunskog ljubavnika

7 najvećih grešaka u seksu za koje nema oproštaja: Žuri kao da obara rekord!

Postoje dva tipa muškaraca. Oni koji su loši u predigri i oni koji je nisu ni isprobali. Za prvu grupu trebaćete vam takta i iskoristite svoj šarm
Škola sexa
06:38h Autor:
7 najvećih grešaka u seksu za koje nema oproštaja: Žuri kao da obara rekord!
Foto: Shutterstok

Imate pored sebe muškarca koji je po vašem ukusu, ali ipak kada je reč o seksu postoje neke sitnice koje biste rado promenili. Vašem problemu je došao kraj, jer uz pomoć šarma i lukavih trikova možete da ga pretvorite u vrhunskog ljubavnika po vašem ukusu

1. Zaspi odmah nakon seksaOva pojava nije ništa novo, a uzrokovana je hemijskim procesom u njegovom telu koji ga čini pospanim. Ali, ako osetite da je loše volje ili, pak, ako nakon seksa počne da se sprema za odlazak, možda postoji neki dublji problem koji ne može sam da reši. Pokušajte s njim da razgovarate.

OVDE pročitajte u kojim pozama u seksu muškarci najviše uživaju.

2. Vrlo je obdaren, ali ništa više od togaIako je "veličina" važna, ipak nije dovoljna. Tehnika u krevetu je vrlo važna veština na kojoj treba raditi, a ako on misli da to nije bitno, morate da ga uverite u suprotno. Pokušajte s direktnim, ali blagim pristupom, a ako se uvredi, ne brinite, jer on je muško, a muškarci to neće zaboraviti već će o tome dugo mozgati.

3. Žuri kao da obara rekord

Ponekad se seks može pretvoriti u mehaničku rutinu, a to nikako nije dobro. Ukoliko se vaš seks bazira na istim pozama po nekoj njegovoj šemi, onda je vreme za žensku lekciju. Najbolje bi bilo da reči pretvorite u delo, i uz pomoć njegove ruke, označite vaše omiljene tačke na telu. Isto važi i za položaje u seksu. Preuzmite inicijativu i upoznajte ga s vašim željama.

4. Želi da nosite seksi donje rublje i haltereIako je ovo super ideja koja zaista može seks da dovede do vrhunca, ako je često praktikujete počinje da gubi čar. Isto tako, ovakav fetiš može da znači da tokom vođenja ljubavi želi da ste neko drugi, što ponekad može da bude i uvredljivo. Ukoliko želite da se poigrate s njim, pokušajte da mu vratite istom merom. Kupite mu muške tigraste ili lateks tange i naterajte ga da ih nosi. Možda onda shvati kako to nije uvek najbolje rešenje za oboje.

5. Ne veruje u predigru

Postoje dva tipa muškaraca. Oni koji su loši u predigri i oni koji je nisu ni isprobali. Za prvu grupu trebaćete vam takta i iskoristite svoj šarm. Preuzmite posao na sebe i pokažite mu kako se to radi. Druga grupa je pomalo sebična, pa je vreme da mu to i kažete. Ukoliko želi da i vi učestvujete u igri, postavite mu ultimatum, a kad proba vaše čari, sigurno će mu se svideti.

6. Rutinske pozeAko se vaš partner zalepio za jedne te iste poze, ili je nemaštovit, ili se boji da će ako pokuša da eksperimentiše doživeti neuspeh. Tu onda nastupate vi, a zadatak vam je da mu pružite podršku. Pre nego što krenete u akciju, nabildujte mu ego i pohvalite njegove ljubavne sposobnosti. Zatim pokušajte da mu predložite male promene koje mogu početi s promenom pozicije. Kuhinja ili kada su odlične za početak.

OVDE pročitajte najbolje poze za seks u automobilu.

7. PreterivanjePreterivanje, generalno, nikada se nije pokazalo dobrim, a isto važi i u seksu. Ponekad muškarci zbog gledanja filmova za odrasle misle kako je gruba igra ono pravo što svaka žena želi. Nikad nemojte da radite ono što ne želite. Objasnite mu što znači seks s osećanjima i nežno vođenje ljubavi. Ponekad je samo kratak razgovor dovoljan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs