Pokušajte

Kama Sutra poze koje će vam pomoći da učvrstite mišiće guze i ruku!

Nove i neobične poze u seksu mogu doprineti tome da zaista trošite kalorije i bavite se sportom a da to i ne primetite
Škola sexa
20:50h Autor:
Kama Sutra poze koje će vam pomoći da učvrstite mišiće guze i ruku!
Foto: Shutterstock

Kama Sutra je drevni tekst indijske književnosti koji sadrži savete za različite seksualne aktivnosti pa se prevodi i kao "umetnost vođenja ljubavi".

Ako želite da savladate neke drevne strasti koje vama i vašem partneru garantuju nezaboravan događaj, znajte da su one itekako dobar trening za guzu i ruke.

Naučite još neke poze iz Kama Sutre, više možete naći OVDE.

Sirena

Potreban vam je krevet. Žena leži potrbuške na krevetu, ali ovaj puta gornji deo tela visi preko ruba kreveta, a težina tela je naslonjena na podlaktice. Muškarac leži na ženi u istom položaju, ali je naslonjen na dlanove sa ispruženim rukama. Podizanjem i spuštanjem gornjeg dela tela u sklek. Muškarac diktira tempo. Ovaj položaj je dobra vežba za bicepse i tricepse.

Ovo su najstrastvenije poze Kama Sutre, više možete da pročitate OVDE.

Most

Potrebna vam je visoka površina poput stola ili visokog kreveta. Žena leži potrbuške na krevetu tako da joj je samo gornji deo tela (do struka) na krevetu. Muškarac prilazi krevetu i razdvaja ženine noge. U polu čučnju muškarac diktira tempo i dinamiku. Ovaj položaj je odličan za jačanje guze i bedara.

Probajte pozu divlji vodopad, više možete naći OVDE.

Vodopad

Potrebna vam je kada i topla kupka. Muškarac sedi u kadi sa ispruženim nogama. Žena seda na njega, okrenutim leđima sa nogama savijenim u kolenima kao u čučnju. Muškarac rukama obuhvata ženin struk i na taj način diktira tempo, a žena ga prati podizanjem i spuštanjem u čučanj. Ovaj položaj je dobra vežba za ženinu guzu i za muškarčeve bicepse.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs