Preporuka

Momci bi prosto morali da se nađu u ovih nekoliko seksi situacija!

Momci, pre nego što se obavežete na doživotnu monogamiju, evo nekoliko seksi situacija u kojima se morate naći
Škola sexa
13:50h Autor:
Momci bi prosto morali da se nađu u ovih nekoliko seksi situacija!
Foto: Ilustracija: Shutterstock

Neke stvari u seksu prosto morate da uradite i da se nikada ne osvrnete i to sve pod parolom "vredelo je"!

Ples u krilu

Seks utroje mnogima će ostati samo fantazija, ali zamena za ovu vruću maštariju svakako može biti poseta noćnom klubu s partnerkom i naručivanje plesa u krilu. Iskustvo utroje, a opet ne tako intimno da naruši odnos.

Seks u avionu

Priznajte da ni to ne bi bilo loše iskustvo. Skučen prostor na ko zna koliko metara nadmorske visine.Vredelo bi da se potrudite i iskusitie seks koji je većina verovatno videla samo na filmu.

Pogledajte najbolje seksi poze koje možete koristiti za seks u automobilu.

Veza s divljom devojkom

Seksolog Glorija Brejm tvrdi da svaki muškarac mora barem jednom u životu da izlazi s profesionalnom striptizetom, zvezdom erotskih filmova ili barem divljom curom sklonom skandalima koja će im pružiti drugačiji tip veze i odnosa.

Seks na otvorenom

Lift, stepenice, kabine za presvlačenje u butiku. Ako vas seks u javnosti zastrašuje, nađite neko rešenje između i probajte seks na balkonu. Sjajna ravnoteža rizika i sigurnosti.

Romansa za jednu noć

Suočite se s realnošću. Jednog dana možda ćete naći idealnu ženu, s njom se venčati i nikada više nećete biti ni s kim drugim. Stoga svakako barem jednom u životu pre toga morate da probate šta je to seks za jednu noć. Seks za jednu noć spontan je, eksplozivan, bez obaveza, seks koji možda nećete moći da iskusite sa ženom s kojom ste u ozbiljnoj vezi.

Više o dobrobitima jutarnjeg i večernjeg seksa pročitajte OVDE.

Seks i vezivanje

Po uzoru na "Pedeset nijansi sive", postavite igru, ali neka žena bude ta koja će zavesti muškarca i preuzeti kontrolu. Tek tada ćete iskusiti pravo uzbuđenje i novo iskustvo. Žena preuzima moć i dominaciju. Neka vas zaveže, stavi povez na oči. Lezite i prepustite joj se.

Snimite seksi film

Pod uslovom da vaša devojka pristane, snimite erotski film za "kućnu" kolekciju i oči samo vas dvoje. Osećaćete se seksi više nego ikada u životu.

Ovo je pet znakova koji otkrivaju da ste upravo imali seks, tekst pročitajte OVDE.

Probajte seks sa starijom ženom

Ugledajte se na zvezde. Možda njihove veze nisu opstale, ali Demi Mur i Ašton Kučer, Dženifer Lopez i njen mladi dečko, Madona i njeni mnogo mlađi momci, sigurno dele neke sjajne seksi uspomene. Budite i vi mlađi dečko i nađite barem jednom u životu iskusniju ženu. Daće vam novi pogled na seks, sigurno.

Sve o vezama između starije žene i mlađeg muškarca pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs