opustite se sa svojim dragim

Novogodišnji ljubavni vulkan u spavaćoj sobi: 13 proverenih načina da zadovoljstvo bude - obostrano!

Metode za najsmelije!

Škola sexa
15:32h Autor:
Novogodišnji ljubavni vulkan u spavaćoj sobi: 13 proverenih načina da zadovoljstvo bude - obostrano!
Foto: Shutterstock

Novogodišnji praznici su vreme kada se potreba ljudi da budu bliski pojačava, a emocije su na jako visokom nivou. Predlažemo da uz pomoć malih trikova napravite užarenu atmosferu u spavaćoj sobi, pa ako je vaša zamisao da najluđu noć provedete sami, evo kako je možete učiniti nezaboravnom.

1. Zauzmi položaj 69

To je siguran način da oboje osetite isto uzbuđenje i zajedno dođete do vrhunca. Dok se zajedno prepuštate strastima, više ćete se oboje truditi da ugodite onom drugom. U ovom položaju svi dobijaju!

Mesta na kojima morate da vodite ljubav pre nego što ostarite!

foto: Shutterstock

2. Uključi vibrator

Možda jesi zauzeta, ali to ne znači da ne možeš i sebi priuštiti malo veselja. Odaberi vibrator koji ne moraš držati rukom ili ga daj njemu u ruke i zauzmi prigodnu pozu i sve će biti u redu.

3. Gledaj ga u oči

Zvuči komplikovano, ali vredno je truda. Pogledaj ga upravo u onom trenutku kad ćeš uvući njegov polni organ najdublje što ide i nastavi da ga gledaš. Tako ćeš stvoriti posebno intimni kontakt, a pogled oči u oči i kod tebe i kod njega prouzrokovaće navalu hormona oksitocina koji pojačava povezanost i osećaj zadovoljstva.

4. Udobno se smesti

Što ti je udobnije, to ćeš se lakše usredsrediti na na zadatak.

5. Uzbudi ga

Predigra može obični oralni seks pretvoriti u vanserijski erotski doživljaj. Podigni temperaturu tako što ćeš da miluješ, ljubiš ili lagano dodiruješ svaki do tela osim penisa - i tako sve dok ga ne dovedeš do toga da moli za seks. A onda mu pokaži da je vredelo čekati.

6. Preuzmi kontrolu

U vezi u kojoj vlada uzajamno poverenje, oralni seks stavlja te u povlašćeni položaj jer ti preuzimaš njegovo zadovoljstvo u svoje ruke - a to ti ne samo daje kontrolu, nego te i dodatno uzbuđuje.

7. Upotrebi lubrikant s ukusom

Ne samo da će ti lubrikant s ukusom, na primer, jagode, zasladiti doživljaj nego će i pomoći da cela stvar protekne glatko.

8. Ne žuri

Što sporije u početku, to uzbudljivije za njega. Postupno pojačavaj tempo kako se on primiče orgazmu. 9. Pitaj ga Nemoj se brinuti ako on nije cijelo vrijeme u punoj erekciji. Seksolog Ejmi Marš kaže da je potpuno normalno da erekcija jača i slabi i to nema veze s tim koliko mu je dobro. Ipak, nije loše ni pitati ga kako mu je: iskrenost se uvijek isplati.

9. Pitaj ga

Nemoj se brinuti ako on nije celo vreme u punoj erekciji. Seksolog Ejmi Marš kaže da je potpuno normalno da erekcija jača i slabi i to nema veze s tim koliko mu je dobro. Ipak, nije loše ni pitati ga kako mu je: iskrenost se uvek isplati.

10. Idi centimetar po centimetar

Zaboravi scene oralnog seksa iz pornića, ne moraš smesta da gurneš celi njegov penis duboko u grlo. Tako ćeš samo imati osećaj da se gušiš, a to ni tebi ni njemu neće biti prijatno. Zato napreduj polako i postupno, a pritom možeš pomoći ritmičkim kretanjem ruke.

11. Postavi jasne granice

Ako nikako ne želiš penis duboko u grlu, to mu jasno i reci. Uvek slušaj svoje telo i drži se onog što ti je ugodno. Nemoj se nikad bojati glasno da kažeš dokle želiš da ideš, a što ne dolazi u obzir.

12. Posluži se usnicama

Takozvana “tehnika ruža za usne” njemu će pružiti dodatni užitak, a tebi malo promene. Prinesi rukom penis usnicama i pređi vrhom preko njih kao da nanosiš ruž. Možeš ga pritom i lagano navlažiti jezikom.

13. Istraži frenulum

Frenulum, tanki kožni nabor koji spaja glavić s telom penisa, posebno je osetljiv jer sadrži brojne nervne završetke. Istraži ga jezikom ili lagano kruži oko glavića i uspori svaki put kad dodirneš tu izrazito erogenu zonu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs