Seksi izgovori

Nedostatak seksa: Lični izbor ili nesrećna okolnost

Sušni period često nije stvar izbora. Evo nekoliko izgovora kojima možete da objasnite ovaj period u svom životu
Ljubav
22:20h Autor:
Nedostatak seksa: Lični izbor ili nesrećna okolnost
Foto: Shutterstock

Svako od nas dođe u situaciju da doživi nedostatak seksa i po nekoliko meseci. Neke žene su upravo prošle kroz težak raskid dugogodišnje veze, i sada jednostavno ne žele da imaju bilo kakav kontakt sa muškim rodom. Neke ne znaju kako da nastave dalje nakon, iako je možda prošlo i pola godine od njihove poslednje veze i seksualnog odnosa. Nije retka situacija da se pojedine dame nađu u "sušnom periodu" od godinu ili dve dana. Seksualna suša nije retkost, a ako vam je neugodno što ste baš vi u toj situaciji, evo nekoliko izgovora kojima možete da se utešite ili da pokažete drugima da vam je svejedno.

Trenutno se fokusirate na karijeru - Zvuči kao otrcana izjava, ali sasvim je realna. Seks vam nije na pameti jer razmišljate o povišici plate i karijeri.

Ne volite provode za jednu noć - Ne želite dečka, prijatelji s povlasticama vas ne zanimaju, što znači da si "osuđena" na jednokratne vezice. Ako vas to stvarno ne zanima, imate odličan izgovor za loš seksualni život.

Želite seks iz ljubavi - Lako je naći nekog za seks, ali možda ste ovaj put odlučili da je vrreme da se zaljubite pre nego što se upustite u seksualnu vezu sa nekim. Ako niste zaljubljeni, to je sasvim dobro opravdanje za činjenicu da već neko vreme niste spavali s nekim.

Čekate nekog da vas osvoji - Neke će žene spavati sa tipom čim im pokloni malo pažnje, ali ne i vi! Vi čekate pravog muškarca koji će se baš potruditi pre nego uopšte i počnete da razmišljate o seksu sa njim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs