Iz muškog ugla

Supruga je volela da me gleda dok vodim ljubav sa drugim ženama: Jedna rečenica je uništila naš brak i onda sam shvatio sve!

Samo jedna rečenica uništila je desetogodišnji brak

Ljubav
Autor:
Supruga je volela da me gleda dok vodim ljubav sa drugim ženama: Jedna rečenica je uništila naš brak i onda sam shvatio sve!
Foto: Shutterstok

Bračni par odlučio je da svoj život začini svingovanjem, ali ubrzo se pokazalo da među njima postoji mnogo problema. Umesto boljeg braka, sada im preti razvod.

Naime, anonimni muškarac (47) i njegova supruga (44) u braku su 10 godina, a ova odluka ih je dovela do potpunog haosa.

Za strane medije napisao je svoju ispovest, tačnije, kako je sve izgledalo iz njegovog ugla.

Ovo provereno ubija strast: Pronađite uzrok i uživajte u krevetu!

foto: Shutterstock / Ilustracija

"U početku je seks bio fenomenalan, ali s vremenom je postao potpuno bez veze. Verovatno zbog toga što smo dugo radili u suprotnim smenama u bolnici. Tražio sam od šefa da mi promeni smenu da naš radni raspored ne bi tako loše uticao na naš odnos. A promenio sam i par stvari kod kuće. Registrovao sam se na svingersku stranicu i nakon toga odlučio da ideju predstavim i mojoj ženi. Jako joj se svidela i iako je u početku bila preplašena, brzo je shvatila da joj se zapravo sviđa da me gleda kako imam seks s nekim drugim dok ona gleda. Za nju to je značilo da ona ne mora da učestvuje, a to joj se posebno svidelo.

Upoznali smo par ljudi i zatim se pridružili svingerskom klubu. Tamo smo upoznali jedan genijalan par s kojim smo se ubrzo sprijateljili i nedugo zatim smo zajedno otišli na svingersko putovanje. Izlet je bio pun flertovanja i dobrih provoda, kao i divljeg seksa. Nakon seksi igrica koje smo igrali jedne večeri, jedan od muškaraca podigao je grudnjak s poda i pitao čiji je. Ja sam se našalio i pokazujući na moju ženu rekao da sigurno nije njen jer nikad ne bi uspela da ga napuni. Poludela je. Izjurila je iz sobe i kad sam je napokon stigao vikala je kako se usuđujem da govorim da je ravna kao daska. Ostatak putovanja jedva da je sa mnom razgovarala, ali zahvaljujući tom događaju su mi se otvorile oči i shvatio sam kakva je zapravo", napisao je.

Ovaj čovek shvatio je da se bolje ljubio, imao je bolji seks i dobijao je više pažnje od druge žene, nego od svoje.

"Svestan sam da ona neće ostaviti svog muža zbog mene i prestali smo sa svingovanjem. Žena i ja smo se puno svađali, a sada nam preti i razvod", iskreno je ispričao za "San".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs