I oni su zbunjeni

Radoznali muškarci: 9 stvari koje očajnički žele da znaju o ženama!

Nedoumice u vezi sa seksom, upoznavanjem i fizičkim izgledom samo su neke od stvari koje podjednako muče i muški, i ženski pol
Ljubav
20:48h
Radoznali muškarci: 9 stvari koje očajnički žele da znaju o ženama!
Foto: Shutterstock

Kada je reč o muško - ženskim odnosima, iako možda tako ne izgleda, ali i muškarci su podjednako zbunjeni kao i žene. Ne verujete? Dobro proučite 9 najčešćih pitanja koje pripadnici jačeg pola postavljaju o ženama.

Bivše devojkeNakon raskida, pripadnice lepšeg pola često žele da ostanu u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerom, što muškarce vrlo često zbunjuje. Stoga, neretko se zapitaju: "Zašto moja bivša želi da ostane sa mnom u prijateljskim odnosima? Zašto želi da budemo prijatelji?"

UpoznavanjePripadnicima jačeg pola često nije nimalo lako da se usude da priđu devojci koja im se sviđa, pa se pitaju koji je najbolji način da priđu atraktivnoj ženi, a da ih ne ignoriše ili odmah ne otera.

IzgledIako tako ne izgleda, ali i muškarci imaju neke nedoumice kada je reč o njihovom fizičkom izgledu. Neretko se pitaju koji deo muškog tela žene najviše vole i da li je ženama uopšte bitno da li su obrijani ili ne?

Seksualne željeKako da svoju devojku nagovore da u krevetu bude pomalo pustolovna i da joj predlože da isprobaju nešto novo, samo su neka od pitanja koja muče muškarce kada je reč o seksu.

Nazovi meFamozno pitanje koliko je najbolje pričekati s pozivom nakon upoznavanja i da li uopšte postoji pravilo za to, podjednako interesuje i muškarce, baš kao i žene.

Prvi utisakPrvi sastanak i ostavljanje dobrog utiska zagonetka je i za pripadnike jačeg pola, te se često zapitaju koji je najbolji način impresioniranja žene prilikom prvog susreta, a da, ipak, ne bude previše.

FlertovanjePostoji li uopšte način na koji je moguće otkriti sviđam li joj se ili je prema meni samo – ljubazna, pitanje je koje se muškarcu vrlo često mota po glavi kada je zainteresovan za ženu.

OrgazamMožda jedno od najčešćih pitanja koje pripadnici jačeg pola sebi postavljaju jeste zašto ne mogu partnerki tokom seksa da priušte orgazam.

Više od prijateljaI na kraju, kao nedoumica koja muči i muškarce i žene jeste kako napokon napustiti tu famoznu zonu prijateljstva. A, OVDE možete da pročitate nekoliko predloga kada je o tome reč.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs