U Hong Kongu prevarena žena sme da ubije muža

Najbizarniji zakoni o seksu koji su šokirali svet

U Minesoti je zabranjen seks sa živom ženom, a u Indoneziji za masturbaciju seku glave
Ljubav
15:52h Autor:
Najbizarniji zakoni o seksu koji su šokirali svet
Foto: Shutterstock

Ljubav ne smete da vodite ako vam se u zadahu oseća beli luk, seks morate da imate u pidžami, ali ne i u kolima hitne pomoći - ovo su neki od najneobičnijih zakona o seksu. Ako ste mislili da u čarima intimnih odnosa mogu da uživaju svi širom planete, prevarili ste se. Evo koje su još zakonske zabrane stanovnici nekih zemalja naterani da trpe kada je u pitanju seks. Pensilvanija: Muškarci ne smeju da se uzbude u javnosti, a analni seks se kažnjava kaznom od više hiljada dolara. Montana: U Bozemanu je zabranjen seks sa suprotnim polom (što znači da sa istim nije) na travnjaku ispred kuće posle zalaska sunca i ako su oba učesnika gola. Dakle, ako eventualno nosite čarape tada nema prekršaja. Minesota: Čini se da je u moru seksualnih zabrana na samom vrhu ona koja postoji u Minesoti. Muškarci ne smeju da imaju seks sa živom ženom! Takođe, u ovoj državi zabranjeno je spavati go. U Aleksandriji muž ne sme da vodi ljubav sa ženom ako mu je zadah od belog, crnog luka ili sardina. Ako žena zamoli muža da opere zube prema zakonu muž je mora poslušati.

Vajoming: U Njukastlu zakon paru zabranjuje seks stojeći u rashladnoj vitrini u prodavnici.

Ohajo: U Klivlendu žena ne sme istovremeno da nosi lakovane cipele i suknju, jer muškarac može u njima videti odraz njenih intimnih delova.

Arizona: Žene mogu biti gole iznad struka, jer grudi nisu označene kao intimni delovi tela.

Nebraska: Parovi, koji prespavaju u hotelima, dok spavaju moraju nositi bele pamučne pidžame, koje će dobiti u hotelu. Pidžame ne smeju da skinu ni dok vode ljubav.

Engleska: U Londonu je zabranjen seks na parkiranom motoru. U Liverpulu su dozvoljene prodavačice u "toplesu", ali samo u prodavnicama sa tropskim ribicama.

Indonezija: U Indoneziji je kazna za masturbaciju odsecanje glave.

Hong Kong: Prevarena žena sme da ubije svoga muža, ali je dozvoljeno da to učini samo golim rukama, a muževljevu ljubavnicu sme da ubije kako god želi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs