Sad je gotovo

5 vrsta seksa zbog kojih je svaka žena zažalila: Kasno je za kajanje!

Dogodilo se, prošlo, ne osuđujte sebe, ali i ne ponavljajte ove greške
Ljubav
14:04h Autor:
5 vrsta seksa zbog kojih je svaka žena zažalila: Kasno je za kajanje!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Žaljenje zbog seksa koji se dogodio češće je nego što mislite, a ovo su najčešće situacije u kojima bi nam bilo draže da se nikad nije desio:

1. Pijani seksKada popijemo koju čašicu više, često nam se seks sa zgodnim tipom kojeg smo uočili te večeri čini kao dobra ideja. Kada dođe jutro, i kada se otreznimo, shvatimo da je to bilo daleko od dobre ideje. Koliko god se grizli zbog ovakvog čina, shvatite to kao dobru lekciju za sledeći put.

2. Seks s osobom koju ste tek upoznaliPo mogućstvu, vaša prva šema za jednu noć. Možda su vas odgajali tako da mislite da je seks s osobom prema kojoj ne osećate ništa osim fizičke privlačnosti loš, ali ipak se dogodio. Sada vas izjeda griža savesti i mislite da vas to čini ženom lakog morala. Prebolite to kao velika devojka i shvatite da zaslužujete povremenu zabavu bez obaveza i da se zbog toga ne treba osećati kao loša osoba.

Seks mi je uništio život: Spavao sa 400 žena, sada traži samo ovo! (FOTO)

3. Seks s osobom koja nije vaš partnerKoliko god vi svoje ponašanje nastojali da opravdate mišlju da emocije nisu bile u igri, činjenica je da ste ga prevarili. Ako ste sigurni da je samo pitanje dana kada će on za to saznati, budite pošteni i priznajte mu sami. Ako ste sigurni da nema šanse da za to sazna, izvucite lekciju iz svoje greške i drugi put je nemojte učiniti.

4. Seks koji ste odglumiliOk, sam seks se dogodio i njega niste mogli da odglumite, ali glumili ste uzbuđenje, uzdahe, orgazam i sve ostalo što ide u paketu. Jer jednostavno niste želeli da on stekne utisak da je sav njegov trud bio uzaludan. Ubuduće ovakav seks radije nemojte ponavljati. Iskreno mu priznajte kada vam nije do seksa, a kada zaista budete raspoloženi, priuštite i sebi i njemu ono što oboje zaslužujete.

5. Seks sa bivšimBaš kada ste pomislili da ste ga potpuno preboleli, nekako ste se uspeli da se pronađete na njemu, ili pod njim. Potpuno je razumljivo koliko je lako pasti na nekoga koga toliko dobro poznajete, ali ono na što treba da se usredsredite jeste da postoji razlog zbog kojeg ste vas dvoje završena priča.

Tri najveća ženska straha zbog čega trpi seks: Rešite ih se odmah!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs