Neverovatno

Doživite orgazam bez muškarca i masturbacije: Doktor izazvao ludilo na internetu!

Razmišljanje o seksu i ostalim stvarima koje nas inače uzbuđuju stimuliše iste one delove mozga koje stimuliše i samozadovoljavanje, odnosno stimulacija genitalija, kaže on
Ljubav
11:44h Autor:
Doživite orgazam bez muškarca i masturbacije: Doktor izazvao ludilo na internetu!
Foto: Shutterstock

Dr Beri Komisaruk, profesor psihologije na Univerzitetu Rudžers i autor knjige The Science Of Orgasm (Nauka o orgazmu) otkrio je rezultate studije koja je proučavala žene koje tvrde da mogu da postignu orgazam isključivo razmišljajući o njemu, bez ikakve dodatne fizičke stimulacije!

Prilikom istraživanja, ispitanicama su mereni krvni pritisak, otkucaji srca, proširenje zenica i osjetljivost na bol (budući da je za vreme seksa ženama viši prag bola nego inače), a svi parametri mereni su kako prilikom postizanja orgazma genitalnim samozadovoljavanjem, tako i prilikom navodnog postizanja orgazma razmišljanjem o njemu.

Upoređivanjem dobijenih rezultata, dr Komisaruk je došao do zaključka da žene zaista mogu da postignu orgazam samo razmišljajući o njemu.

Odmah nakon seksa: Ženska obaveza broj 1 koja se nikad ne preskače!

Ako se još uvek pitate kako je to moguće, doktor objašnjava:

"Razmišljanje o seksu i ostalim stvarima koje nas inače uzbuđuju stimuliše iste one delove mozga koje stimuliše i samozadovoljavanje, odnosno stimulacija genitalija", kaže on.

Kako je i ovo istraživanje kao i mnoga pre njega potvrdilo, misli su zaista moćne i imaju izuzetno snažan uticaj na aktivnost mozga i zaista je moguće da iskusimo određene stvari podstaknute isključivo mislima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs