Isprobajte već večeras

Predigra kojoj muškarci ne mogu da odole: 4 seksi trika da ponovo zapalite vatru u krevetu!

Ako vam je već sve dosadilo, evo osveženja
Ljubav
08:14h Autor:
Predigra kojoj muškarci ne mogu da odole: 4 seksi trika da ponovo zapalite vatru u krevetu!
Foto: Profimedia

Seks vam je postao monoton, sve vam se čini isto, pa je strast kod oboje malo splasnula?

Ne brinite, posle nekog vremena to je potpuno normalno, a uz ova četiri seksi trika, vrlo brzo ćete ponovo raspaliti staru vatru!

1. Ušuškajte se sa dragim u krevet i uživajte u nekom erotskom filmu. Ne romantičnoj komediji, ne pornografiji, nego baš erotskom filmu. Ako nemate ideju šta da gledate, zavirite u francusku kinematografiju i inspirišite se vrućim igricama i senzualnim dodirima.

2. Zamolite ga za senzualnu masažu aromatičnim uljem, po celom telu. Toplo vam preporučujemo da ulje odmah sada ubacite u frižider, kako bi vam osećaj prilikom nanošenja bio još intenzivniji, i kako biste osigurali trnce po celom telu.

Priznaj, i ti maštaš o njima: 5 seksi fantazija zauzetih žena!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Zavedite ga striptizom. Odaberite savršenu pesmu, seksi štikle i odeću sa što više dugmića i rajsferšlusa, kako biste mogli da se skidate što lagano i sporo. Budite mu maksimalno blizu, neka ga vaše telo ovlaš dodiruje, ali izričito mu zabranite da on dodiruje vas. Sve do onoga trena kada odlučite da se smilujete i dozvolite mu da se baci na vas.

4. Stavite mu povez na oči i zadajte mu slatki zadatak da pronađe sva skrivena mesta i erogene zone, na koje ste prethodno naneli med, otopljenu čokoladu, eurokrem, šlag ili šta god on voli. U potrazi su dopušteni isključivo poljupci, lizanje i grickanja. A seks... On je na redu tek kada i poslednji gram šećera nestane sa vas.

Razmislite dva puta: 3 stvari zbog kojih seks pod tušem postaje bolna katastrofa!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs