Pitanja koja svi izbegavaju

Da li je on tamo dole normalan: Ovih 6 znakova ga odaju!

Postoji toliko različitih veličina, oblika, tonova kože, tako da je nemoguće reći šta je normalno kad se upoznajete s njegovim najvećim ponosom
Ljubav
10:54h Autor:
Da li je on tamo dole normalan: Ovih 6 znakova ga odaju!
Foto: Shutterstock

Kako ne postoje dva identična frajera, tako ne postoje ni dva identična penisa. Postoji toliko različitih veličina, oblika, tonova kože, tako da je nemoguće reći šta je normalno kad se upoznajete s njegovim najvećim ponosom. Ovde ćemo vam odgovoriti na neka pitanja koja vam je neugodno da postavite svojim partnerima.

1. Da li je loše ako mu je tokom seksa penis ponekad više, a ponekad manje tvrd?

Mogući su različiti stupnjevi tvrdoće kod muškaraca, to ne zavisi isključivo od intenziteta uzbuđenja, nego i od toga šta radite i koliko dugo. Ako vam se čini da je u poslednje vreme manje tvrd, uzrok bi mogao da bude povećani stres, uzimanje nekih lekova ili samo obični umor. Međutim, dok je god dovoljno tvrd za penetraciju i oboje ste zadovoljeni, ne brinite.

10 činjenica o penisu: U dva slučaja se njegova veličina smanjuje!

2. Treba li penis da bude gladak ili prošaran venama?

Nema pravila, penis s tanjom kožom biće prošaran venama, a kod onih s debljom kožom biće potpuno gladak ili samo s nekoliko vidljivih vena. Osim toga, to zavisi i od stupnja uzbuđenja, tako je svaki penis jače prošaran za vreme erekcije.

3. Da li testisi treba da budu identični i neke određene veličine?

Testisi vašeg muškarca trebalo bi otprilike da budu veličine oraha u ljusci. Ako su manji, to može da ukazuje na manjak testosterona, što bi kasnije moglo da znači probleme s plodnošću. Testisi bi međusobno trebalo da budu jednake veličine, jedino je uobičajeno da jedan testis bude smešten malo niže od drugog.

Znanje je moć svake žene: 5 stvari koje morate da znate o testisima!

4. Znači li zakrivljen penis da je posredi neki problem?

To zavisi od toga koliko je penis zakrivljen. Ako je blago zakrivljen, mogli biste od toga da imate koristi. Penis tokom svog razvoja može da postane zakrivljen u bilo kom smeru, a ta zakrivljenost s određenim uglom penetracije, može vašem muškarcu da olakša pogađanje vaše G-tačke. Najčešća zakrivljenost je u stranu ili ka gore, za penis zakrivljen prema gore najbolja je misionarska poza, a ako je zakrivljen u stranu lezite na bok tako da licem budete okrenuti na stranu zakrivljenosti, a on neka klekne iza i uđe u vas.

Međutim, ako postoji velika zakrivljenost, preko 90 stepeni, to je problem koji može da nastane pojavom ožiljaka nakon sitnih povreda tokom grubljeg seksa. U tim slučajevima otežano je i postizanje erekcije.

Dame, treba znati kako da se postavite: Šta da radite sa najvećom muškom fobijom?

5. Koliko on treba da ima erekcija u jednom danu?

Ne postoji tačan broj, a čak ako njegov ponos i postane tvrd to ne znači nužno da je on uzbuđen. Često frajeri imaju erekciju i u situacijama kad im seks uopšte nije na pameti. Do toga dolazi zbog dotoka krvi, koji tkivo penisa održava zdravim. Većina muškaraca tokom noći ima oko osam erekcija, a da pritom nemaju uzbudljive snove.

6. Koža na njegovom penisu je u različitim bojama, da li je to normalno?

Kod nekih muškaraca vrh penisa je ljubičast, a koren penisa je svetliji. Razlog za to je što se na vrhu nalazi jako mnogo krvnih žila, koje su vidljive ispod tanke kože. Treba da se zabrinete ako su neki delovi crvene ili roze boje i liče na osip. Ako nešto slično primetite kod svog partnera obratite se lekaru i otkrijte uzrok pre idućeg seksa.

Seks bez izgovora: Najbolje poze za svaku priliku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs