Neverovatno

Spavala sam sa 1.000 muškaraca: Ona tvrdi da je sasvim obična devojka, evo zašto!

Vrlo sam zaljubljiva i za par dana poznanstva muškarac uspeva da osvoji moje srce. U stvari, ne da osvoji moje srce, nego da me potpuno obuzme, tvrdi ova žena
Ljubav
07:10h Autor:
Spavala sam sa 1.000 muškaraca: Ona tvrdi da je sasvim obična devojka, evo zašto!
Foto: Shutterstock

Svi smo opsednuti seksom: kada, kako, koliko je trajao, da li si doživela orgazam. Živimo za tih 20 minuta zadovoljstva. Opsesivna sam i ja. Ali ne zato što me seks dovede do orgazma.

U početku nisam ni shvatala šta radim na taj način. Mislila sam: "Koga briga ako mijenjam partnere? Moj život, moja stvar. Imam 25 godina, pa kada ću ako neću sada da uživam u životu." Kako su godine prolazile shvatila sam da ja menjajući seksualne partnere pokušavam nešto da nadomestim. Nisam tada još uvek znala šta.

Iskrena priznanja 4 žene: Otkrile šta ih tera da varaju muževe!

Vrlo sam zaljubljiva i za par dana poznanstva muškarac uspeva da osvoji moje srce. U stvari, ne da osvoji moje srce, nego da me potpuno obuzme. Postajem opsesivna, samo na njega mislim. Ujutru, uveče, popodne, to je film koji mi se vrti u glavi.

Dužu vezu nikako nisam uspevala da ostvarim, smetala im je ta moja opsesivnost. Ma koliko se trudila da je sakrijem i sputam izlazila je na površinu. A onda sam vremenom shvatila, da menjajući seksualne partnere, pokušavala sam da nadjem nekog ko će me voleti i prihvatiti.

Još uvijek tražim nekoga ko će da mi ispuni dušu

Nikada nećemo imati decu: Žena alergična na muževljevu spermu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs