Do čega je?

Lakše se odlučuju za aferu: Preljubnice se nalaze baš na ovom kontinentu!

Prednost daju igranju igrica sa muškarcima, vole zabavu više od svega
Ljubav
07:18h
Lakše se odlučuju za aferu: Preljubnice se nalaze baš na ovom kontinentu!
Foto: Shutterstock

Dame koje ne opraštaju preljubu trebalo bi da razmisle o udaji za Amerikanca jer, prema istraživanju sajta "Dr Ed", najmanja je verovatnoća da će vas pripadnik "obećane zemlje" prevariti.

U istraživanju sprovedenom na hiljadu ispitanika, svaki drugi Evropljanin priznao je prevaru, dok je isto učinio svaki treći Amerikanac. Kad su žene u pitanju, Evropljanke predvode listu dama koje će vas najpre prevariti, to je učinilo čak 64 odsto ispitanica, naspram 41 odsto Amerikanki.

Nijedan muškarac vam ovo neće priznati: 4 stvari koje im se motaju po glavi!

Sa druge strane, kada je reč o seksualnom obrazovanju, najbolji su Amerikanci. Blizu 60 odsto ispitanika identifikovalo je prostatu, jajnike, matericu i druge delove muške i ženske anatomije.

Po izboru zaštite, muškarci iz Amerike i Evrope su slični, pa tako i jedni i drugi preferiraju kondome, dok je prvi izbor Evropljanki pilula.

Svi ispitanici prednost daju igrama u krevetu, osim Evropljana, koji bi radije vodili ljubav na plaži nego u kući. Razlike postoje i kad je reč o omiljenom delu tela. Dok Amerikanke najviše vole svoje lice, Evropljankama je draži stomak.

Nije više zgodna žena, sad ima dlakave noge: 10 muka svakog oženjenog muškarca!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs