Zanimljivo

Svaka žena treba da zna do 25. godine: 10 pravila za dobar seks!

Pod seksualnim odnosom uvek treba da se podrazumeva obostrano uživanje i eksperimentisanje novih strani
Ljubav
13:24h Autor:
Svaka žena treba da zna do 25. godine: 10 pravila za dobar seks!
Foto: Shutterstock

Seksualni odnos nikada ne sme da postane dosadan, deo neke rutine ili vrste obaveze! Pod odnosom uvek treba da se podrazumeva obostrano uživanje i eksperimentisanje novih strani. Nema potrebe napominjati koliko je slaganje u krevetu važno i za opstanak veze, prenosi Cosmopolitan.rs.

Zato smo izdvojili 10 pravila za jedan dobar seksualni odnos koji bi bilo poželjno da usvojite što pre!

1. S vremena na vreme isprobajte nešto novo. Nipošto nemojte dopustiti da seks povezujete sa rutinom i dosadom.2. On tokom seksa neće primetiti vaš celulit niti dlačice. Verujte nam da mu je to poslednja stvar na pameti.3. Apsolutno je dopušteno (poželjno) da svom partneru pokažete šta želite u krevetu.4. O ukusima se ne raspravlja! Radite ono što želite i ne pristajte ni na šta što vam nije po ukusu.

Dosadila vam je misionarska poza? Isprobajte ovih 5 proverenih caka!

5. Mnogi pornografski sadržaji su ukusni i privlačni, čak i ženama. Slobodno uživajte u njima.6. Vaše maštarije koliko god perverzne i neobične bile ne čine vas čudakom.7. Seks nije nešto zbog čega bi trebalo da se stidite.8. Entuzijazam i hrabrost najbolje su oružje za rasplamsavanje strasti. Pokažite mu kakvu ženu ima.9. Ne morate biti zaljubljeni kako biste iskusili dobar seks.10. Seks nije nešto na čemu bi trebalo da budete zahvalni, čak ni ako je izvrstan! Dobar seks je vaše apsolutno pravo.

Među čaršafima je glavna: 8 osobina žene koja je dobra u krevetu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs