Neverovatno

Vara muža sa tipom kojeg je upoznala na internetu: Uživam u svakom momentu!

Otvoreno, bez srama i kajanja, priznaje da godinama vara muža sa nekim tipom kojeg je upoznala na internetu
Ljubav
15:44h Autor:
Vara muža sa tipom kojeg je upoznala na internetu: Uživam u svakom momentu!
Foto: Shutterstock

Prvi sam put prevarila muža pre godinu dana. Prijateljica je slavila devojačko veče u klubu sa mnogo pića i mnogo plesa sa uskim krugom prijateljica. U jednom trenutku sam shvatila da me vrlo zgodan i mlad frajer strela pogledom. Prišao mi je i nakon te večeri videli smo se još nekoliko puta.

Strašno mi je i priznati koliko sam malo krivice osećala nalazeći se sa njim. Umrla bih od tuge da moja deca saznaju šta radim. Bio je to neplaniran rizik, ali svejedno sam ga nastavila viđati. Dečko iz kluba je inicirao, ali ja sam spremno prihvatila igru.

U braku sam sedam godina i imam dvoje dece. Čini mi se kao da smo se suprug i ja totalno isključili iz našeg braka. Nema više seksa, a ne sećam se kad smo se poslednji put zagrlili i poljubili. Ne držimo se ni za ruke. Jedino o čemu razgovaramo su trebamo li srediti nešto oko kuće ili ko će izneti smeće, dakle minimalna svakodnevna konverzacija.

Nekoliko puta sam ga pokušala na to upozoriti, reći da mi treba više pažnje, ali ništa se ne menja, a ja sam umorna od traženja. Uza sve, on se i fizički dosta zapustio.

Kad mi je prijateljica rekla za stranicu na kojoj udate žene i oženjeni muškarci traže zabavu sa strane, istog sam dana napravila profil. Tako sam upoznala Tomicu, muškarca sa kojim se već mesecima jednom nedeljno seksam. Njemu je 35, oženjen je, ima troje dece, kaže da njegova žena ne uživa u seksu i stalno mu prigovara.

Istinita ispovest: Ljubavnica sam, grozno zvuči, ali volim moć koju imam!

Patimo zbog dece

Mislim da bismo se i Tomica i ja morali razvesti – ne zato da bismo bili skupa, nego zato što je cela situacija smešna. Ali zbog dece smo ostali u brakovima. Sa suprugom sam pokrenula privatni biznis, što nas dodatno veže. Ali reč razvod polako se počela pojavljivati u našim razgovorima.

Svake srede, dok mi je sin u vrtiću, a kćerka u školi, provedem neko vreme sa Tomicom. Nađemo se u hotelu koji je na pola puta od njegovog posla do moje kuće. Koristimo messenger za dogovor i istog trena kad se dogovorimo, obrišem istoriju razgovora. Tokom nedelje znam mu poslati svoju sliku pod tušem ili na krevetu, ili fotografiju mojih grudi – da ga malo zagolicam. Obožavam to, pogotovo ako znam da je na sastanku – nije fer prema njemu, ali me zabavlja.

Svake srede ujutro obučem decu, a potom sredim sebe. Noć pre stavim masku na lice, depiliram bikini zonu, a ujutro obrijem noge i stavim losion bez mirisa. Tomica ne želi da koristim ikakve mirise da njegova žena ne bi štogod osetila. Decu ostavim u vrtiću i školi, navratim do kancelarije i javim se suprugu, a potom izmislim da imam neke obaveze. On nikada nije postavljao dodatna pitanja.

Tomica uvek prvi dođe u hotel, a plaća gotovinom. Pošalje mi SMS sa brojem sobe i stoji pokraj vrata čekajući da me skinem iste sekunde kad uđem.

Ne koristimo kodome jer sam na pilulama, a za Tomicu sam pouzdano sigurna da nema nikakvu seksualno prenosivu bolest. Čekanje srede dosta je naporno oboma pa seks zbog toga zna biti vrlo žestok, čak i grub – žestoki poljupci, povremeno pljeskanje rukom po stražnjici, pa i više... Zato nijedno od nas nema dugačke nokte. Znalo mi se dogoditi da dođem kući sa crvenim otiskom Tomičine ruke na stražnjici – da je muž povezao, okrivila bih neku prijateljicu.

Svetica ili dama sumnjivog morala: Koliko ljubavnika si imala?

Vrući susreti

Nakon što svršimo, u krevetu otvorimo bocu vina i gledamo isečke na YouTubeu. Zanimljivo – gledali smo i moju i njegovu decu, koje smo nas dvoje snimili telefonom. I da budem totalno iskrena, znali smo razgovarati o njegovoj supruzi i o mom suprugu – zvuči pomalo nadrealno, ali jesmo. Često ponovimo seks, čak nekoliko puta – uza zid, na krevetu, na komodi, u kupatilu, ja na njemu, on na meni... govoreći jedno drugome koliko ga želimo. Dan nakon toga nikada nisam išla u teretanu jer sam bila iscrpljena.

Ritual za rastanak Tomičino je tuširanje i narandža koju bi pojeo. Kaže da ona poništava sve mirise na njegovoj koži i usnama, i seksa i mene. Meni takvi rituali ne trebaju – suprug mi je toliko nezainteresovan da se uopšte ne može setiti kako sam mirisala, a kamoli da vidi promenu. Odvezemo se kući, a putem prijateljici pošaljem poruku da je sve u redu. Tomica mi zna poslati poruku da je sve u redu, da je umoran, da je bilo fantastično, da jedva čeka sledeći susret...

Niko to ne primeti, ali čini mi se da sam sredom uvečer opuštenija i ljubaznija. U krevet odlazim potpuno iscrpljena. Već neko vreme muž spava u drugoj sobi – užasno hrče. Iz kreveta znam poslati Tomici poruku, ali samo ako sam sigurna da nema opasnosti, odnosno da mu žena nije kod kuće.

Duplo zlo: Zašto nas privlači veza sa oženjenim muškarcem!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs