Pročitajte

Nesposoban da vas zadovolji u krevetu: Evo šta da radite!

Sigurno ste nekad doživeli da vaš dečko jednostavno ne može da se pokrene u seksu
Ljubav
00:36h Autor:
Nesposoban da vas zadovolji u krevetu: Evo šta da radite!
Foto: Shutterstock

Svakom muškarcu se dogodi da mu polni ogan ponekad zakaže. Iako je to normalno, muškarci su posebno osetljivi na to i tada treba voditi računa o ove tri stvari:

1. Uteha

Kao prvo, muškarac će se u takvoj situaciji osećati frustrirano i razočarano pa će uvek dobro doći poneka reč utehe. Jednostavno recite da razumete i znate da to može da se dogodi baš svima.

Okrenite situaciju u tom smeru da to nije velika stvar i povežite se fizički na neki drugi način. Dopustite mu da vam pruži neko drugačije fizičko zadovoljstvo, koje ne mora nužno da bude seksualno, kao što je masaža. Bitno je samo da izbegnete onu neprijatnu tišinu, zbog koje će se on osećati još gore, savetuju stručnjaci.

Oženjeni muškarci ih jure: Glavne osobine moderne ljubavnice!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Pokušajte ponovo

Nakon što ste raspravili neprijatnu situaciju i uzeli kratak predah, pokušajte ponovo. Mala pauza, bilo za razgovor, obrok, masažu i slično, umanjuje stres i anksioznost i pomaže muškarcu da se bolje skoncentriše na ono što sledi. Živimo u stresnom i užurbanom svetu, ni momcima nije lako.

3. Odustajanje

Ako se to i dalje ne dešava, znajte kada treba da odustanete. Ako danas ne ide, drugi put će biti bolje, svakako. Dajte mu do znanja da se radujete tom sledećem putu i krenite dalje. Ako se ne događa prečesto, u pitanju su umor i stres i od toga nije potrebno praviti veliki problem, zaključak je stručnjaka.

Uvek će oženiti opasnicu: Evo zašto muškarci ostavljaju dobre devojke!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs