Šta im neće pasti na pamet

Ubrizgao sebi lek za potenciju direktno u penis: Lekari šokirani!

U panici sam počeo da radim trbušnjake, sklekove, sve samo da krv ode u druge grupe mišića, ali bez uspeha - priseća se mladić
Ljubav
23:10h Autor:
Ubrizgao sebi lek za potenciju direktno u penis: Lekari šokirani!
Foto: Profimedia

Ubrizgavanje bilo kakve injekcije u penis u kućnoj radinosti, normalno, uopšte nije dobra ideja, ali čini se da neke muškarce ipak treba dodatno upozoriti!

Naime, jedan muškarac se odlučio za ovaj neobičan tretman koji je sam sebi prepisao, kako bi mu erekcija potrajala duže.

"Seks-genijalac" koji je od doktora dobio lek za jačanje erekcije, koji deluje po sličnom principu kao vijagra, zaključio je da su tablete preslabe. Zbog toga je odlučio da ih izmrvi u prah, otopi i ubrizga direktno u svoj polni organ!

Svoju priču objavio je na društvenoj mreži Reddit:

U 42. godini prvi put doživela orgazam: Žena otkriva koren problema kod većine dama!

"Moja žena (27) i ja (31) nedavno smo odlučili da se upustimo u svingovanje. Bilo je poprilično divlje i ludo leto, sa dovoljno seksualnih doživljaja za ceo život. Ona je naročito uživala u tome, budući da sam ja jedini muškarac s kojim se u životu poljubila. Jedini problem na svingerskim žurkama i privatnim zabavama jeste taj što erekcija ne traje dovoljno dugo - ne duže od sat i po, a što se tiče moga duha - ja bih mogao celu noć, naročito kada sam okružen prelepim golim ženama željnim seksa.

Tako sam postao malo pohlepan. Otišao sam kod urologa i rekao mu da imam erektilnu disfunkciju i prepisao mi je razne tablete, od kojih nijedna nije posebno produžila vreme erekcije. Sledeći korak je bilo ubrizgavanje injekcije, koje sam proučavao na internetu. Odlučio sam da pokušam i dao sam sebi injekciju sa bočne strane penisa. Nije bilo bolno i gotovo trenutno sam doživeo najsnažniju erekciju!

Bilo je odlično, išao sam na zabavu i osećao se kao car, ali nakon dva sata počeo je bol. Već sam do tada dva puta ejakulirao, ali penis je samo postajao tvrđi. Uzeo sam tablete koje se na internetu spominju kao moguće rešenje. Ništa se nije dogodilo. U panici sam počeo da radim trbušnjake, sklekove, sve samo da krv ode u druge grupe mišića, ali bez uspeha.

Najgori sastanci svih vremena: Nagovarao me da spavam sa njegovim cimerom!

Nakon tri sata sam bio lud, uz uputstvo na leku je pisalo da ako dođe do erekcije duže od četiri sata, treba potražiti pomoć lekara. Otišao sam u hitnu, a od bolova nisam mogao ni da hodam. Bilo me je sramota i celo vreme sam pokušavao da sakrijem svoju erekciju. U sobi su mi dali duplu dozu morfijuma za smirenje i bol, a nakon 40 minuta cela četa doktora i sestara je došla do mene. Glavna doktorka, simpatična mlada Indijka odmah je shvatila šta se dogodilo i sve joj je bilo jako smešno. Pokušavala je i mene da nasmeje. Izvadili su mi ogromnu količinu krvi, takozvanom leptir injekcijom, a lekari su mi cedili penis poput limuna, kako bi sve izašlo napolje", ispričao je mladić.

Naposletku je ovaj "pametnjaković" zaključio da će to sigurno ponoviti, ali će biti "mudriji" i upotrebiti znatno manju dozu, jer ne može da se ne divi svom polnom organu u tako veličanstvenom izdanju.

"Iako moj penis izgleda kao da je bio na boks meču, osećam se normalno. On normalno radi", zaključio je muškarac.

Upozoravamo da ovo nikako ne činite sami, jer može biti veoma opasno!

Napravila je napitak za mršavljenje, a desilo se ovo: Iskustvo žene (42) iznenadilo sve!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs