Astrologija otkriva

Svaki put upali: Seksi trik zbog kojeg će da odlepi za tobom!

Sa lavovima odglumite jednostavnu doktor-pacijent fantaziju i oni će biti i više nego zadovoljni
Ljubav
13:34h Autor:
Svaki put upali: Seksi trik zbog kojeg će da odlepi za tobom!
Foto: Shutterstock

Ako još ne znate kako da zadovoljite vašeg partnera u spavaćoj sobi, možda treba da razmislite o njegovom horoskopskom znaku.

Psihoterapeutkinja i ekspert za seks, Vanesa Marin, tumači kako se horoskopski znakovi ponašaju u krevetu i kojim trikovima treba da se poslužite da biste mu pružili potpuni užitak!

Ovnovi su perfekcionisti koji imaju velika očekivanja od sebe, ali i drugih. Ako vam se čini da vam je seks previše isplaniran ili jednostavno presavršen, pokušajte s ovom vežbom: Vi i partner napišite na papir sve što želite da radite u spavaćoj sobi, uključujući i ono što želite da uradite pre nego što stignete u sobu ili što do sada niste radili. Svaku aktivnost napišite na različiti papirić, bacite ih sve na gomilu, izvucite jedan i prvo to uradite. Ova vežba pomoći će vam da izađete iz rutine, ali ipak radite stvari koje inače radite.

Isto kao i pravi Bikovi, osobe u ovom znaku znaju da budu jako tvrdoglave. Ako želite to da promenite, navedite ga da se potpuno prepusti i dopusti vama da preuzmete vođstvo u seksu i odlučite šta ćete raditi i kada.

Planeta koja vam je zapečatila sudbinu: Šta vam donosi retrogradni Saturn!

Blizanci u pravom smislu predstavljaju dvojnu prirodu, što može biti frustrirajuće. Međutim, pozitivna strana ovog znaka jeste to što Blizanci mogu biti jako komunikativni. S obzirom na to da o svemu vole da razgovaraju, prosti govor može biti ključ za zadovoljavanje ovog znaka. Šaljite partneru seksi poruke ceo dan i tako potpalite vatru u krevetu, a tako nastavite da razgovarate i kad se napokon vidite. Recite mu šta točno želite da vam radi i opišite mu kako se osećate do najsitnijih detalja - poludeće!

Iako su često tvrdoglavi, Rakovi žude za stabilnošću i često njima upravlja osećaj krivice. Znaju da budu neraspoloženi, ali sledeći put kada se tako bude osećao, pokušajte da ga oraspoložite nečim seksi. Hormoni koji se proizvode tokom seksa i nakon orgazma poboljšavaju čovekovo raspoloženje, pa mu zato što češće nudite seksi terapiju.

Doživotna sramota, zarazne bolesti, opasnost po život: 7 najgorih mesta za seks!

Lavovi vole ''svetla reflektora'', ali su isto tako puni ljubavi i pažnje. Često pokušavaju da zapale vatru u krevetu igranjem raznoraznih uloga. S lavovima odigrajte jednostavnu doktor-pacijent fantaziju i oni će biti i više nego zadovoljni.

Device su fokusirane i veliki analitičari, a svoja osećanja često vole da drže u sebi. Ali, i to možete rešiti jednom seksualnom igricom: Recite partneru da vas ljubi po celom telu, pa mu onda otkrijte šta vas uzbuđuje, a šta ne. Nakon toga zamenite uloge.

Veliki letnji horoskop: Bikove čeka afera na poslu, Škorpije ulaze u brak!

Vage su opsednute ravnotežom i pravednošću. Bitnije su im psihičke nego fizičke osobine, a vole da budu okružene lepim stvarima. Zato sa Vagama ne gasite svetlo u spavaćoj sobi, već ga ostavite ili vodite ljubav preko dana.

Škorpije su jako osećajne osobe, nekad se čak uvrede zbog nepotrebnih sitnica, pa onda povrede osobe oko sebe. Ali, zbog njihove osećajnosti, sa Škorpijama treba imati seks u misionarskoj pozi, kako biste mogli da ostvarite kontakt očima i tako se još više povežete.

Vrhunski užitak: 10 najboljih seks poza svih vremena!

Strelčevi su energične osobe koje su uvek u potrazi za nečim novim, a ''lutanje'' im je omiljeni hobi. Sa njima uvek morate da pazite da li ste im uzbudljivi i zanimljivi. Posetite zajedno prodavnicu seksi igračaka i izaberite nešto za sebe, kako ne biste upali u monotoniju.

Jarčevi vole da imaju plan i sa njima je sjajno provesti veče. Ali, isto tako, oni skrivaju osećanja. Zato budite strpljivi kada je pitanju deljenje seksualnih fantazija i pokušajte zajedno da otkrijete nešto što će vam oboma biti zabavno.

5 ljubavnih i seksi aduta horoskopskih znakova!

Vodolije su poznate po svojoj neobičnosti i nekonvencionalnosti, što može dovesti do puno zabave u spavaćoj sobi. Budite avanturisti u krevetu i pokušajte da istražite neke nove stvari, Vodolija će uvek pristati! Na primer, stavite povez na oči i za početak se tako zabavite, a kasnije možete posetiti i prodavnicu za odrasle i nabaviti dodatke kojima ćete dodatno sve začiniti.

Ribe su pronicljive, emotivne osobe koje ne zameraju greške, zbog čega često znaju da budu nezadovoljne u krevetu. Ako vam je partner Riba, pitajte ga šta zaista želi i fokusirajte se malo na njegove potrebe. Ako ste vi Riba, oslobodite se straha i recite šta želite u krevetu, bićete zahvalni sami sebi.

Horoskop razotkrio muškarce: Ko je ženskaroš najgore vrste, a ko za poželeti?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs