Kad je muž saznao da imam ljubavnika, oduševio me reakcijom: Od tad u našem braku ništa nije isto, on povukao šok potez

Ispovest žene kojoj muž dozvoljava da ima ljubavnike mnoge je ostavila bez teksta!

Ljubav
11:42h
Kad je muž saznao da imam ljubavnika, oduševio me reakcijom: Od tad u našem braku ništa nije isto, on povukao šok potez
Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Influenserka Kerol Souza iz Brazila već osam godina uživa u ljubavi sa Rafaelom Modestijem. Za sebe kaže da je "seksi supruga", ali da njena sloboda nema cenu, te ne krije da redovno ima ljubavnike. Međutim, ono što je sve iznenadilo jeste reakcija njenog muža. Naime, iako je u početku bio i te kako ljubomoran, na kraju je svoju suprugu podržao! Štaviše, oboje tvrde da su nikad bliskiji, kao i da im je promena stava prema monogamiji umnogome promenila život - na bolje, kako ističu.

Kerol Souza
foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Budući da su nedavno stali i na ludi kamen, čini se da među njima vlada velika harmonija, razumevanje i privržensot. Kerol naglašava da joj nije toliko do intimnih odnosa sa drugim muškarcima, koliko joj je bitna činjenica da niko ne ugrožava njenu slobodu.

"Od tada istražujemo i ispunjavamo svoje želje, svaki susret je jedinstven. Do sada se radilo samo o seksu. Većinom Rafael takođe sudeluje, snima me, ali ponekad smo tu ipak samo ja i moj ljubavnik. Nedavno sam mu rekla da imam želju da upoznam samo samce i to je bilo neverovatno," kaže Kerol iz Sao Paula za The Sun.

Kerol Souza
foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Ne osvrću se na brojne osude zbog načina života koji vode i tvrde da je njihove veza jača nego ikada.

"Budući da je to bilo nešto novo, Rafael je bio ljubomoran, ali njegova želja uvek je nadmašivala tu emociju. Ja biram sa kim ću se spetljati, razgovaram o tome sa svojim mužem i onda zajedno odlučujemo šta ćemo i koja će biti sledeća avantura. Razgovaramo o svojim fantazijama i shvatili smo da nas to samo dodatno zbližava. Sve radimo uz poštovanje i dijalog," tvrdi zadovoljna Kerol.

Kerol Souza
foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Muškarce koje odvodi u krevet pronalazi na Instagramu, ali ističe da joj je suprug uvek na prvom mestu, te da njihove intimne momente najviše voli.

"Ispunjavanje naših fantazija donelo nam je intimnost, više poverenja i još više začinilo naš odnos. Volim da zavodim i pružam zadovoljstvo onima sa kojima sam, ali moj muž je osoba koju najviše želim da usrećim. Njemu se te fantazije sviđaju," zaključuje Kerol.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs