3 nepogrešiva znaka da vas muž zaista voli: Od njih zavisi kakav će vam biti brak, tvrde psiholozi

Postoje 3 znaka da vas muž zaista voli, tvrde psiholozi.

Ljubav
3 nepogrešiva znaka da vas muž zaista voli: Od njih zavisi kakav će vam biti brak, tvrde psiholozi
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Svako od nas je rođen sa željom da bude voljen i pažen. To je nešto što nikad ne nestaje. Možemo izgubiti kosu i figuru naše mladosti, ali potreba i želja za ljubavlju s vremenom ne jenjavaju. Kao što Frenk A. Klark kaže: "Beba se rađa sa potrebom da bude voljena i nikada je ne preraste."

Naravno, postoji više od tri načina da saznate da li ste voljeni više nego što mislite, takođe, ova tri znaka su temelji snažne, posvećene veze.

Par, Ljubav
foto: Shutterstock

1. Uvek se držite zajedno

To znači da znate kako da se ne slažete jedni sa drugima, a da ne nanesete nepopravljivu štetu drugoj osobi. Drugim rečima, ne pretite da ćete raskinuti ili otići samo da biste bili u pravu i da biste došli do svog cilja. Ne koristite okrutnost kao oružje da povredite drugu osobu.

Svi mi u besu ponekad kažemo stvari koje nisu lepe, i žalimo zbog njih, ali to mora da bude redak događaj, a ne obrazac svađe. Časopis za porodična pitanja podržava tezu da je sposobnost neslaganja i diskusija o razlikama uz poštovanje i otvorenost neophodna za srećnu vezu.

2. Osećate se sigurno

Dr Fil to najbolje kaže kada o vašem partneru govori kao o "mekom mestu za pad". Bog zna suočavanje sa svakodnevnim frustracijama i nestabilnošću sveta je dovoljno stresno. Ne treba nam nikakav dodatni pritisak od najbližih. Ako ne možete da se osećate bezbedno da budete vi i da se izrazite u svojoj vezi, verovatno ne osećate pravu ljubav. Ljubav ne može rasti ako se ne neguje dobrotom.

Brak, Par, Muškarac, Žena
foto: Shutterstock

3. Prihvatate jedno drugo onakvima kakvi jeste

Važan pokazatelj prave ljubavi je kada možete da prestanete da osuđujete osobu sa kojom ste i vidite je kao jedinstvenu osobu sa njenim slabostima i neobičnostima. Presuda je jedan od najvećih razarača ljubavi i veze, kao što je pokazano u studiji Američkog psihološkog udruženja o ponašanju i kritici supružnika. Majka Tereza ​​je to najbolje rekla: "Ako osuđujete ljude, nemate vremena da ih volite." Kada osuđujete drugog, tendencija je da želite da ih promenite. Ovo je način na koji kažemo sebi da smo u pravu, a da druga osoba nije u pravu. Ako želite da budete u pravu u svemu, nikada nećete biti srećni.

Koja su tri načina na koja možete biti sigurni da ste voljeni više nego što mislite? Šta kažete na tri reči: "Samo znaš!"

Prihvatanje punog intenziteta njegove ljubavi ima poseban osećaj u vezi sa tim, osećaj nevezanosti . To je blagoslov koji nam omogućava da prevaziđemo svoju potrebu za ljubavlju zasnovanu na egu i da se preselimo u mesto davanja ljubavi bez sebičnih motiva i bezuslovne.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs