BRAT NAŠE VELIKE ZVEZDE ZAVEO UČENICU OD 14 I CELU SRBIJU ZGROZIO: Doživeo LINČ, a posle ŠOK OBRTA mu se svi DIVE

Teodora Džehverović objavila je novi album "Žena bez adrese", uz to je potpuno promnila i svoj vizuelni identitet. A kao i uvek, porodica na čelu sa bratom Savom i snajkom Adrianom bila joj je najveća podrška

Ljubav
21:38h Autor:
BRAT NAŠE VELIKE ZVEZDE ZAVEO UČENICU OD 14 I CELU SRBIJU ZGROZIO: Doživeo LINČ, a posle ŠOK OBRTA mu se svi DIVE
Sava i Adriana, Foto: Printscreen Youtube - nobasicfamily

Pevačica Teodora Džehverović, iako se takmičila u "Zvezdama Granda", popularnost je stekla u rijalitiju. Od tada napravila je pravi preokret na estradi, postala je jedna od naših najttrađenijih mladih izvođača. A na putu ka uspehu najveći oslonac je imala u porodica, koja je uz nju bila u svim usponima i padovima. U međuvremenu, i njen rođeni brat Sava postao je veoma interesantan medijima i to zbog veoma neobične ljubavne priče.

Naime, pre nekoliko godina našao se u centru skandala o kojem je brujana Srbija. Naime, Sava Džehverović je radio kao profesor francuskog jezika u školi koju je pohađala tada petnaestogodišnja Andriana Kadar. A niko nije mogao ni da zamisli da će se između njih roditi velika ljubav, koja je prebrodila sve preke i pre tri godine je krunisana i brakom

Kada je javnost saznala sa njiovu romansu, na račun Teodorinog brata stizale su brojne osude i užasni komentari, posebno zbog toga što je Adriana još uvek bila maloletna.

Andriana je u međuvremenu postala veoma popularna šminkerka i influenserka, a istakala je da joj Teodorin brat nije predavao, ali da je počela da mašta o vezi sa njim, čim ga je videla.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. On je imao sve što sam sanjala da muškarac treba da ima. Premda sam znala da je ta veza nemoguća, negde u sebi nadala sam se da bismo jednog dana ipak mogli da budemo zajedno. Posle izvesnog vremena Sava je otišao u Australiju sa namerom da tamo zauvek i ostane, što je za mene bilo veliko razočaranje jer sam pretpostavljala da ga više neću videti. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana.

Sava nije bio ni svestan šta ona oseća prema njemu, jer je sve misli i osećanja potiskivao-

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim - rekao je jednom prilikom Sava.

Kratko je radio na profesorskoj poziciji, u to vreme bio je još student i malo se zadržao u školi na zameni, a posle toga je spakovao kofere i otputovao u Australiju.

Međutim, sudbina je imala drugačiji plan. Andriana je sa nekadašnjim nastavnikom veoma brzo počela da se dopisuje, a pojedini teški momenti kroz koje su oboje prolazili izuzetno su produbili njihov odnos.

- Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - naglasio je Sava.

Ovo dvoje ljudi su podržale i njihove porodice, koje su svedočile velikoj ljubavi među njima.

Sava je priredio spektakularnu veridvu verio Adriani na njen 18. rođendan, a potom je usledilo i bajkovito venčanje pre skoro godinu dana. Često putuju, imaju zajedničke poslove, a o svemu obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama. Njihovo venčanje je sve oduševilo, a pre skoro godinu dana postali su i roditelji jedne devojčice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs