IMA 9 DECE, DVA PROPALA BRAKA I 34 GODINE MLAĐU KOJA GA GLEDA KAO BOGA: Jednim potezom uništio je ugled preko noći

Ljubavna priča Mela Gibsona uzbudljivija je čak i od filma i prepuna je skandala.

Ljubav
Autor:
IMA 9 DECE, DVA PROPALA BRAKA I 34 GODINE MLAĐU KOJA GA GLEDA KAO BOGA: Jednim potezom uništio je ugled preko noći
Ljubavna priča Mela Gibsona, Foto: Profimedia

Nakon 26 godina dugog braka koji se nije dobro završio, čuveni glumac Mel Gibson ponovo je pronašao ljubav u 58. godini. Svoju devojku Rozalin Ros je upoznao još 2014. godine i od tada njihova veza ide odlično.

Uprkos svojoj sreći, mnogi ljudi i dalje sumnjaju u njihovu vezu zbog velike razlike u godinama. Međutim, njih dvoje dokazali su da ljubav ne zna za godine.

Mel Gibson
foto: Profimedia

Godine 2014. sudbina se umešala kada se Ros našla na poslovnom putu na Gibsonovom ranču u Kostariki i tada je počelo njihovo romantično putovanje. Nakon boravka u Kostariki, avanturistički dvojac, sa Rosom u to vreme imao je 24, a Melom 58 godina, krenuo je u romantičnu eskapadu u Panamu. Od tog trenutka, činili su se nerazdvojni. Ros je takođe pratiila Gibsona na putovanju u Sidnej i čak ga je posetila na setu dok je snimao Hacksaw Ridge.

Uprkos tome što već ima 8 dece — 7 sa bivšom ženom Robin i jedno sa bivšom devojkom Oksanom Grigorijevom — Mel Gibson je dodatno proširio svoju porodicu tako što je dočekao sina sa Rosom. Iako se par još nije upustio u brak, njihova veza ostaje jaka i neraskidiva.

Sa otprilike 34-godišnjom razlikom između njih, veza Mela i Rosa je izazvala veliko interesovanje javnosti. Gibson je, međutim, uvek javno branio njihovu vezu navodeći da su godine samo broj.

1 / 9 Foto: Profimedia

Veza Mela Gibsona i Rozalinde Ros nije jedina sa velikom razlikom u godinama. U stvari, postoji još jedan holivudski par koji dokazuje da razlika u godinama od 46 godina samo čini njihovu ljubav jačom.

Iz skladnog braka u niz skandala

Uz bogatu karijeru vodio je i zanimljiv privatni život, koji je do pre svega nekoliko godina bio izuzetno miran. Svoju prvu suprugu Robin Denis Mur upoznao je krajem 70-ih godina dok je još bio relativno nepoznat glumac. U junu 1980. godine stali su pred oltar u Australiji, a zajedno su dobili jednu ćerku i šestoricu sinova. Posle 26 godina braka, Mel i Robin su se 2006. godine razveli.

Nekoliko godina kasnije Gibson je u jednom intervjuu istakao kako su problemi u njihovom braku započeli na dan kada su njega uhapsili zbog vožnje u pijanom stanju u Malibuu. Zahtev za razvod Robin je podnela 2009. godine, a dve godine kasnije njihov razvod je finalizovan. Kako par nije pre braka potpisivao predbračni ugovor, Robin je dobila polovinu svega što su zajedno zaradili.

Nakon razvoda, Gibson je započeo vezu s ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom. Par je dobio ćerku Luciju 2009. godine, a već godinu kasnije razišli su se. Grigorijeva je Mela prijavila policiji zbog navodnog maltretiranja te slavni glumac nije smeo prići njoj, a ni njihovoj ćerki. Kako stoji u zapisniku iz policije, pijanistkinja je glumca optužila za nasilje u porodici. Zbog optužbi Gibsona su odbile neke producentske kuće te se godinama branio da ništa od navedenog nije istina.

"Nikada se ni prema kome nisam nasilno ponašao. Jasno mi je da sada mnogi tako misle i poštujem to, ali sve što ste čitali u medijima je čisto smeće. Sve činjenice se moraju staviti u kontekst, a sve što sam hteo je izlaz iz toksične veze", ispričao je Gibson u intervjuu godinama nakon optužbi. Nakon godina borbe na sudu, Gibson je napokon dobio potvrdu da može da viđa ćerku te je Oksani morao platiti 750.000 dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs