"AKO TI MUŽ PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA I ODBIJA INTIMNE ODNOSE, EVO ŠTA DA RADIŠ": Savet ruskog psihologa o kojem se priča

Ruski psiholog Mihail Labkovski koji ima i svoju radio emisiju u kojoj svakodnevno savetuje ljude o muško ženskim odnosima, rešio je i jedan veoma škakljiv problem

Ljubav
09:47h Autor:
"AKO TI MUŽ PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA I ODBIJA INTIMNE ODNOSE, EVO ŠTA DA RADIŠ": Savet ruskog psihologa o kojem se priča
Ilustracija, Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Saveti Mihaila Labkovskog veoma su cenjeni jer u njima nema preterane osetljivosti - surova realnost je sve što ovaj psiholog nudi.

Već smo pisali o tome kako se ponaša muž koji ne voli svoju suprugu, a danas vam prenosimo savet Labkovskog u slučaju kada muž odbijao intimne odnose.

Mihail Labkovski
foto: Profimedia

Problem: Muž je izgubio interesovanje za seks

"Rešenje: Da ne bi došlo do problema (bilo koje vrste) u braku, par mora da radi na sebi, da se zajednički razvija. Kao prvo da razgovara, da izlazi zajedno, da se druži sa drugim ljudima, da se kulturno uzdiže i td. Ako dođe do bilo kakavog problema bitno je da znaju da iskren razgovor može mnogo da pomogne. Do toga da li ćete pre ili kasnije doći do rešenja zavisi od toga zbog čega i kako ste ušli u brak.

Na žalost, današni brakovi se sve češće sklapaju jer jedna osoba ili obe ne žele da ostanu sami do kraja života. Žele da imaju decu, da se skrase i zbog toga ulaze u brak "na brzinu".

Zbog toga ovakvi brakovi mnogo pre "upadnu u krizu" nego brakovi sklopljeni iz čiste i nepomućene ljubavi. Ako je vaš muž izgubio volju za seksom morate da pomoć potražite kod seksologa. Ako muž odbija, sačekajte par nedelja pa opet napomenite da morate da potražite stručnu pomoć.

Ako ni tada ne želi da traži pomoć, vi tražite drugog muža! Možda ovo zvuči surovo, ali realnost je da ste vi fizički u braku, ali psihički niste. Muž nije muž kad odbija supružničke dužnosti."

Ovog proleća na Kurir televiziji možete pratiti i intrigantnu priču o dve sestre, Anji i Jani. Radnja serije "Prsten sudbine" nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a u više od 100 epizoda prepliću se ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla, a sve je počelo od preljube!

Od prve do poslednje epizode, dinamika i nepredvidivost serije drži pažnju publike, koja s nestrpljenjem iščekuje razrešenje komplikovanih situacija i odnosa. Neverovatnu dramu dve potpuno karakterno različite sestre možete pratiti radnim danima u 15 časova na Kurir televiziji, a zbog velike zainteresovanosti publike emituje se i u 22 časa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs