karmička veza

LJUBAVNE KARMIČKE VEZE: Ovaj osećaj nagoveštava da nam u život dolazi karmička veza i treba mu verovati!

Ovaj osećaj nikada ne vara!

Ljubav
Autor:
LJUBAVNE KARMIČKE VEZE: Ovaj osećaj nagoveštava da nam u život dolazi karmička veza i treba mu verovati!
Foto: Shutterstock

U većini slučajeva, ljubavni život pun je problema, koji se najčešće javljaju zbog neslaganja između partnera.

Međutim, često se događa da nije problem između partnera, već im okolnosti u kojima se sreću ne daju podršku da njihova veza nastavi da se razvija.

Takve situacije često dovode do očaja i donose puno brige, patnje i boli. Zbog čega se to događa? Kao da postoji neka nevidljiva sila koja stvara prepreke …

Možda svemir šalje znak da ta ljubav nema budućnost kojoj smo se nadali, ili jednostavno nije suđena?

Zašto su se dve duše onda spojile?

Odgovor uglavnom nalazimo u prethodnom životu i vezama koje se često kroz te živote provlače. Pored karmičkih veza u koje ulazimo, postoji odnos duše parova, kao i srodnih duša. Sve te veze imaju različitu funkciju i ulogu. Kada shvatimo kom tipu veza pripada naša, razumećemo zbog čega smo ušli u ljubavni odnos i šta od njega možemo očekivati.

par, zaljubljeni par, ljubav
foto: Shutterstock

Konstantna nestabilnost!

Najčešći odnosi u koje ulazimo su ljubavno-karmičke veze. Kada se dve osobe koje ulaze u karmičku vezu vide prvi put, odmah imaju osećaj kao da su se već nekada srele. Osećaju bliskost i javlja se snažna privlačnost, a obično i strast.

partneri, ljubav, veza
foto: Shutterstock

Karmičke veze su teške i uvek sa sobom nose probleme. Iako se partneri jako vežu, sukobi i konflikti između njih postaju sve teži. Ni okolnosti im ne idu na ruku. Strasti i želje su jake, ali kao da svemir ne dozvoljava da ove duše u miru budu zajedno. One se vežu jedna za drugu, a strast i emocije su samo mamac na koji se ljubavnici trebaju “upecati”. A tada nastaje drama, jer počinje se razmotavati karmička priča, odnosno dugovi koje ove dve duše međusobno imaju.

par se svađa
foto: Shuterstock

Zbog toga su ovakve veze pune problema. Ništa ne ide lako i stalno postoje prepreke da veza funkcioniše normalno. Kako vreme prolazi i strasti se stišavaju, karma se polako počinje odmotavati. Ako su emocije prejake, strast može zadržati snagu, čak se povećati, ali su konflikti i sukobi neminovni. U nekim vezama dolazi i do fizičkog obračuna. Rat i strast delo su planete Mars, pa se kod ovakvih ljubavnika u uporednom horoskopu sigurno nalaze snažni aspekti sa ovom planetom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs