Priznanje

Muškarac (31) prevario trudnu verenicu: Nije joj bilo do seksa, morao sam da se snađem!

Sada ne zna šta da radi jer želi da bude dobar otac i partner, ali opet ne može a da ne viđa ljubavnicu

Ljubav
13:07h Autor:
Muškarac (31) prevario trudnu verenicu: Nije joj bilo do seksa, morao sam da se snađem!
Foto: Shutterstock

Jedan muškarac (31) je priznao da vara svoju trudnu verenicu (28) sa starijom ženom koju je upoznao u kafiću u kojem radi. Sada želi sve da prizna verenici kako bi rešili svoje probleme pa se za savet obratio rubrici Dear Deidre, u novinama Sun.

"Reč je samo o seksu, ali moja verenica bi bila slomljena kada bi saznala, čekam dete s njom. Zajedno smo već pet godina. Ona je zgodna i dobra devojka, ali sam je očigledno uzeo zdravo za gotovo", započeo je anonimni čitalac.

Seks kao rođendanski poklon

"Svoju aferu započeo sam početkom godine. Radim u pabu, a moja ljubavnica je tamo stalni gost. Ima 41 godinu i jako je zavodljiva, ali ima nisku toleranciju na alkohol. Jedne noći slavila je rođendan i previše je popila pa sam je otpratio do stana kako bi sigurno stigla. Želela je poklon od mene pa smo vodili ljubav", ispričao je on.

Čitalac objašnjava kako njegova verenica nema želju za seksom otkako je trudna, a njegova afera pomogla mu je da se ponovno oseća poželjnim i voljenim. Sada ne zna šta da radi jer želi da bude dobar otac i dobar partner, ali svejedno želi nastaviti da se viđa sa ljubavnicom. Pita za savet da li da sve prizna verenici ili da ovo ostane njegova tajna.

Ni jedno ni drugo, nego…

Savetnica Deidre Sanders odmah mu je skrenula pažnju na to da on ne razmišlja na pravi način:

"Ti želiš sigurnost i udobnost koju imaju očevi i partneri, ali uz divlji seks sa strane. Ne samo to, nego već sve želiš priznati svojoj verenici da bi sebi olakšao savest, jer si barem bio iskren prema njoj", napisala je.

"Moraš odlučiti šta ti je važnije i šta ti više znači – biti partner i otac ili ljubavnik. Nemoj misliti da možeš zauvek skrivati ovu tajnu. Dosad si imao sreće, ali istina uvek izađe na videlo. Znaš šta trebaš da uradiš: reci ljubavnici da je gotovo između vas", savetovala je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs