tehnologija im je ušla u krv

Čik probajte da im oduzmete telefon ili računar: Ova 3 horoskopska znaka su zavisnici od tehnologije!

Postoje znakovi Zodijaka koji su toliko vezani za tehnologiju da ih je nemoguće odvojiti od mobilnog telefona ili računara

Zanimljivosti
Autor:
Čik probajte da im oduzmete telefon ili računar: Ova 3 horoskopska znaka su zavisnici od tehnologije!
Foto: Shutterstock

U današnje vreme tehnologija je sve više prisutna u našem okruženju, a njen razvoj ume da bude i te kako opasan.

Prati napredak i sve nove izume, uvek proučava novu tehnologiju i ne može da dočeka da dobiju najnoviju verziju uređaja dostupnih na tržištu. Verovatno znate barem jednu Vododliju koja bi mogala da popravi računar od nule.

Vodoliji bi bilo teško da dugo živi bez nekog oblika tehnologije. Svakako, voli prirodu i često idu u šetnje, ali bolje joj ne oduzimajte internet, video igre ili računar/tablet/telefon jer će im to biti kao da je na odvikavanju.

Blizanci

Vole da imaju najnovije uređaje i tehnologiju, ali najviše od svega vole - internet. Puno vremena provode na 'mreži' i često im se događa da u potpunosti zaborave na vreme. Ponekad ni ne primete da su preskočili obrok, da su žedni ili će trpeti koliko god mogu kako ne bi morali otići na kupatilo i odvojiti se od svog uređaja, piše Your Tango.

Kad se Blizancima dogodi da im je isključen telefon ili nemaju pristup internetu, osećaće se kao da su odsečeni od sveta.

Oni bi trebal da ograniče vreme koje provode zagledani u svoje 'igračke', U suprotnom bi moglo puno životnih stvari samo 'proći' pored njih.

Kako horoskopski znaci reaguju na stres: Ovan psuje na šalteru, Rak puca kad je gladan!

foto: Shutterstock

Strelac

Sigurno je već čuo za svaku novu aplikaciju koja je u trendu i vrlo verovatno ju je već i upotrebio. Strelci vole nove stvari i osećaj da su u prvom redu nečeg novog, pogotovo kada je u pitanju tehnologija.

Strelci vole da budu u teku s trendovima i gotovo uvek koriste svoje telefone kako bi dokumentovali svoje avanture. Oni koriste razne telefonske aplikacije kako bi rezervisali avionske karte, upoznali nove ljude, saznali koja su najbolja mesta za izlazak i sve relevantne novosti. Oni su zavisni od tehnologije kako bi unapredili svoja iskustva i pomoću nje obarali rekorde.

Ovan

Veliki su zavisnici od tehnologije i sve vole da isprobaju. Budući da Ovnovi imaju puno energije, koristiće sve dostupne informacije i tehnologiju kako bi obavili što više zadataka u što kraćem roku. Ali, voziti i istovremeno tražiti informacije na mobilnom nije dobra ideja.

Kad su na internetu osećaju adrenalin i ekstazu. Ovan toliko voli tehnologiju da je ponekad koristi i kako bi zaobravio na bol koju oseća. Zabrinjavajuće je što u želji da ponove ekstazu koju su osećali prošli put, stalno moraju da povećavaju izloženost tehnologiji.

Kakvi su horoskopski znaci kao prijatelji: Bik je veran, a Raku ako ne pomognete zapamtiće za sva vremena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs