pročitajte ih

Da li je iskren ili maliciozan? Prepoznajte šta se krije iza ovih 9 vrsta osmeha!

Ljudi mogu da prepoznaju nečiji osmeh sa velike udaljenosti,  a ova osobina razvila se kako bi mogli da razlikujemo prijatelja od neprijatelja

Zanimljivosti 08.11.2018. - 14:57h Autor: Stil/24 Sata.Hr
Foto: Shutterstock

Postoje razne vrste osmeha, ali neke je malo teže shvatiti i pročitati šta se iza njih skriva, što taj čovek misli, kakve su mu namere, da li je iskren ili samo glumi.

 

Osmeh sa zatvorenim usnama


Reč je o poželjnom osmehu kod političara - pokazuje da čovek zna nešto važno, ali ne namerava  da to podeli s vama. Lako ga je prepoznati, sličan je onima sa portreta, odglumljen. Osmeh se vidi, ali zubi ne.

 

Duge noge, zarazan osmeh i bujna kosa: Džulija Roberts (50) nikad nije bolje izgledala! (FOTO)

foto: Shutterstock

Iskrivljeni osmeh


Otkriva da je neko zbunjen. Jedna strana usana više ide prema gore, a druga prema dole. Ova što ide prema gore bi značila da vas u budućnosti čeka nešto dobro, a ona koja ide prema dole - da nešto nije  u najboljem redu, prenosi prenosi Bright Side.

 

Prisilan osmeh


To su oni dani kada neko nije raspoložen, ali situacija je takva da treba da bude nasmejan. 

 

S jedne strane,usne pokušavaju da izgledaju srećno i nasmejano, ali oči otkrivaju da to nije tako - u njima nema sreće niti veselja.

 

Iskren osmeh


Široki osmeh otkriva čoveka koji se smeje od srca, iskreno. Takođe, ova vrsta osmeha je zarazna i svakoga čini srećnim.

 

Elegantna trudnica Ana Ivanović: Osmeh je njen najlepši ukras! (FOTO)

foto: Shutterstock

Podsmeh


To je osmeh koji deluje podrugljivo, maliociozno i izveštačeno. Usne su lagano zaobljene uglovima prema gore, a u očima se očitava neka vrsta neprijateljstva i mržnje.

 

Ovakav osmeh se odmah prepoznaje, a često krasi lica narcisoidnih ljudi.

 

Samodopadni osmeh


Usne su čvrsto stisnute, a jedan ugao je malo povišen u odnosu na drugi. Ovo je vrlo složen osmeh za prepoznavanje. U zavisnosti od osobe, može biti znak arogancije i zadovoljstva, ali i koketiranja.

 

Osmeh otvorenih usana


Ova vrsta osmeha je odlična za fotografiranje ili selfije, ali može da izgleda loše ako se stalno koristi. Inače,  deluje kao da je neko preplavljen srećom, a možda nije te samo želi da tako izgleda.

 

Megan Foks postavila selfi, fanovi je dočekali na nož: Prestani da se uništavaš! (FOTO)

foto: Shutterstock

Koketni osmeh


Ova vrsta osmeha je vrlo slična onome kod samozadovoljnih ljudi, s razlikom što osoba koja koketira - gricka ili oblizuje usne. To je neverovatno tajanstveno, seksi i privlačno. Taj čovek blista,pa osmeh izgleda još atraktivnije.

 

Pan Am osmeh


Ovaj tip je najlažniji od svih, a dobio je naziv po stjuardesama Pan Ama koje ga nisu skidale s lica. Usnice su lagano otvorene, kao da pokušavaju da se osmehnu ali, oči su bezizražajne i stroge. Nema emocija.

 

Osmeh joj se zaledio na usnama: Poznata zlobnica uništena plastičnim operacijama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...